Elon Musk’ın Yüz Milyarlarca Dolarlık Dogecoin (DOGE) Davasında Yeni Gelişme - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Elon Muskin Yuz Milyarlarca Dolarlik Dogecoin DOGE Davasinda Yeni Gelisme
2 yıl önce
2 yıl önce

Elon Musk’ın Yüz Milyarlarca Dolarlık Dogecoin (DOGE) Davasında Yeni Gelişme

Dogecoin fiyatını manipüle etmekle suçlanan Elon Musk’ın 258 milyar abd ABD parasıılık davası genişletildi. Davaya yeni davacılar ve davalılar eklendi.

Elon Musk’ın Dogecoin fiyatını manipüle etmek suçlamasıyla devam eden 258 milyar abd ABD parasıılık davasına yedi yeni yatırımcı davacı olarak ve içerisinde Elon Musk’ın ünlü şirketi Boring Company’nin de bulunduğu altı yeni taraf davalı olarak dahil edildi.

7 Eylül güninde Manhattan Federal Mahkemesine sunulan değiştirilmiş bir şikayete göre, Elon Musk, elektrikli otomobil şirketi Tesla, uzay taşımacılığı şirketi Space X, Boring Company, Dogecoin Vakfı, Doge Army ve davalı diğer taraflar Dogecoin’in fiyatını manipüle ederek %36.000’den fazla artışa geçtirdıktan zaman en yenira düşmesine izin verdi. Şikayette, sanıkların Dogecoin’in finansal bir değer ifade etmediğini yalnızca pazarlamaya bağlı değer artışı yaşadığını bildiklerini ve kaybeden diğer yatırımcılara rağmen on milyarlarca abd ABD parasıı kar elde etmek için bu bilgiyi kamu ile paylaşmadıkları iddiaları konum etti.

Haziran zamanında açılan davadan zaman en yenira Elon Musk, Dogecoin’e verdiği desteğin devam edeceğini açıklamıştı. Daha zaman en yenirasında 2022 yılının ikinci çeyreği içerisinde yaşanılan finansal sıkışıklıktan dolzamanı Tesla rezervlerinde bulunan Bitcoinleri satmasına rağmen Dogecoinleri rezervlerinden çıkarmamıştı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım