Elon Musk’ın Ardından Changpeng Zhao’da Bot Hesaplardan Şikayetçi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
KyberSwap Saldirisinin Suclulari Binance Tarafindan Tespit Edildi CEO CZye Abi
2 yıl önce
2 yıl önce

Elon Musk’ın Ardından Changpeng Zhao’da Bot Hesaplardan Şikayetçi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın ardından dünyanın en zirve hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’da Twitter botlarına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz zamanlarda Twitter’da dolaşan bot hesaplara karşı isyan eden Tesla CEO’su Elon Musk’ın ardından Changpeng Zhao’da bot hesaplara karşı şikayetlerini dile getirdi. CEO 8 Eylül zamaninde resmi Twitter hesabı üzerinden uyguladığı paylaşımda, dijital varlıklara yönelik bir havadis sitesinin gönderisinin altına yorum yapmış olan bot hesapların kayda edildiğı bir video paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

Twitter’ın yapılacaklar listesinde neler var bilmiyorum buna rağmen Elon ile olan davalarını göz önünde bulundurunca bot sorununun zirve öncelikli olması gerektiğini varszamaniyorum. Onlar her konumdeler…

Elon Musk, Haziran zamaninda Twitter yönetim kurulu ile sosyal paylaşım sitesini 44 milyar abd abd dolarııa alma meselesunda anlaşmıştı. Daha devamındasında ünlü CEO, Twitter’ın bot hesaplar meselesunda yeterince şeffaf davranmadığını öne sürerek satın alma teklifini geri çekmişti. Bunun üzerine Twitter ve Musk arasında hala devam eden bir hukuki süreç start verdı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım