Ekim’de Her Şey Değişecek: Ripple İçin Bu Günlere Dikkat! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ekimde Her Sey Degisecek Ripple Icin Bu Gunlere Dikkat
2 yıl önce
2 yıl önce

Ekim’de Her Şey Değişecek: Ripple İçin Bu Günlere Dikkat!

Yaklaşık iki yıl zaman en yenira, Ripple (XRP) ve yöneticisine karşı açılan SEC davası en yenia yaklaşıyor. Aslında Ripple, XRP tokenleri kzamanıtsız menkul kıymetler olarak satmakla suçlanmaya devam ediyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, davanın 2023’ün işe koyulrında en yeniuçlanması beklediğini açıkladı. Aynı şekilde, XRP yatırımcıları da yaklaşık iki yıldır davanın en yeniuçlanmasını bekliyor.

Yatırımcıları, çoğu borsanın XRP’yi listeden çıkarmasına neden olan SEC davasının fiyatı düşürdüğünü iddia ediyor

XRP piyasadaki en iyi performans gösteren Kripto para birimlerinden biri olmuştur. Bu, çalışanlerin ortak olarak buluştukları bir görüş olarak ön plana çıkıyor. Son 30 günde, token fiyatı 0,55 abd parasılık bir zirveliğe ulaştı. XRP yatırımcıları davanın kazanılması durumunda, tokenin 1,00 abd parasıının üzerine çıkmasını bekliyorlar. XRP, yaklaşık 5 yıl önce ulaşılan 3.84 abd parasılık hepsini kapsayan zamanların en zirve fiyatına sahip. Çoğu altcoin bu yılın işe koyulrında hepsini kapsayan zamanların en zirve seviyesine ulaşmıştı. Ancak XRP yatırımcıları ise, çoğu borsanın XRP’yi listeden çıkarmasına neden olan SEC davasının fiyatı düşürdüğünü iddia ediyor.

CNF’nin yakın zamanda bildirdiği gibi, Ripple, Avukat John Deaton’un ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı açtığı grup davasına katılan XRP sahiplerinin szamanısının 75 bini geçmesiyle XRP destekçilerinden büyük destek alıyor. Davacılar, SEC’in Ripple ve yöneticilerinin peşinden gitmesinin büyük şüphelara neden olduğunu söylüyor. Davanın en yeniucu olarak ortaya çıkan milyarlarca abd parasılık şüphelar için SEC suçlu görünüyor.

Ekim zamanı Ripple için çok kritik

Savunma avukatı James K. Filan’ın paylaştığı gibi, bu Ekim zamanında ve yıl en yeniuna görecek şekilde birkaç önemli gün var. Gelişmeler XRP davasının nihai en yeniuçını etkileyecek. Avukata göre, her şey 18 Ekim’de, hepsini kapsayan tarafların muhalefetle ilgili hepsini kapsayan materyalleri geçici olarak mühür altında özet en yeniuç önergelerine sunmalarıyla başlıyor. İki gün zaman en yenira, hepsini kapsayan taraflar bir araya gelecek. Ve böylelikle her iki tarafın da aradığı redaksiyonları belirlemek için muhalefet brifinglerine bağlanacak. Bu zamanın 24’ünde taraflar, muhalefet brifinglerinin kamuya açık, redakte edilmiş versiyonlarını sunacak. Ayrıca yalnızca toplantı ve konferans sırasında taraflarca talep edilen geçici redaksiyonları yapacaklar.

Bunlarla, XRP topluluğu, kamuya açıklanacak bazı mühürlü ve redakte edilmiş materyallerle dava hakkında daha iyi bilgiler edinecek. Kasım ve Aralık ayları da sırasıyla üç ve iki anahtar günle vurgulanıyor. Örneğin, 15 Kasım’da taraflar geçici olarak mühür altında özet en yeniuç cevap özetleri sunacaklar. Diğer önemli günler arasında 21 Kasım, 9 Aralık ve 22 Aralık bulunmaktadır.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Ekim’de Her Şey Değişecek: Ripple İçin Bu Günlere Dikkat!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.