Dışişleri Bakanlığından İdlib'deki settirılara kınama - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Disisleri Bakanligindan Idlib039deki settirilara kinama
1 yıl önce
1 yıl önce

Dışişleri Bakanlığından İdlib'deki settirılara kınama

Son dakika havadisi: Dışişleri Bakanlığı, İdlib’deki settirılara ilişkin bir duyuru uyguladı.

“SALDIRILARI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan duyuruda “İdlib’de konumlerinden edilmiş kişilerin barındığı üç ayrı kampı hedef alan, 9 sivilin ölümü ve 70 kişinin yaralanmasına yol açan settirıları şiddetle kınıyoruz. Bu settirılar, bölgede sükunetin korunmasına ve gerginliğin azaltılmasına yönelik çabalara zarar vermekte, insani durumun daha da kötüleşmesine yol açmaktadır. İlgili tarafları mevcut mutabakatlara riayet etmeye ve sivillere yönelik settirılara en yeni vermeye davet ediyoruz. Türkiye, bölgede sükunetin muhafazası, Suriye ihtilafına siyasi çözüm bulunması ve insani yardımların ihtiyaç sahiplerine kesintisiz şekilde ulaştırılması amacına yönelik çabalarını sürdürecektir.” ifadelerine konum verildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İkinci el otomobil satın aldı, hayatının şokunu yaşadı! Yargıtay'dan o satıcı hakkında emsal niteliğinde karar çıktıİkinci el otomobil satın etti, hayatının şokunu yaşadı! Yargıtay’dan o satıcı hakkında emsal niteliğinde en yeniuç belirlendi
Naci Görür gördüklerini anlatıp isyan etti: "Benim aklım ermiyor!"Naci Görür gördüklerini anlatıp isyan etti: “Benim aklım ermiyor!”
Şiddetli yağmur ve kar uyarısı! Aralarında İstanbul da var Şiddetli yağmur ve kar dikkatsı! Aralarında İstanbul da var

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım