Dikkat: Yatırımcılar LINK ve Bu 2 Altcoin’de Kâr Alıyor! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665154806 Dikkat Yatirimcilar LINK ve Bu 2 Altcoinde Kar Aliyor.webp
2 yıl önce
2 yıl önce

Dikkat: Yatırımcılar LINK ve Bu 2 Altcoin’de Kâr Alıyor!

Boğa piyasası sırasında çeşitli kripto para birimlerinde kazançlar birikti. Bu süre zarfında, alandaki dijital varlıklar hepsi zamanların en en çok seviyelerine yükselmeyi başardı. Ancak, zamani piyasasının 2022 ile birlikte ortaya çıkmasıyla, altcoin fiyatları düşmeye start verdı. Bununla birlikte düşüş anında bile, çeşitli kripto paralarda toparlanmalar oldu. Veriler, bu tür geri kazanımlar sırasında LINK ve 2 altcoin’in büyük kâr elde ettiğini gösteriyor.

Santiment: “LINK ve bu 2 altcoin büyük kâr alıyor”

Santiment’in yakın zamanli bir raporu, yatırımcıların kârlarını üç kripto para biriminden topladığini gösteriyor. Bu üç altcoin Aave (AAVE), Chainlink (LINK) ve Polygon’u (MATIC) içeriyor. Veri verii firmasının raporuna göre, üçü de yeni 7 günnın açılışıyla fiyatlarında bir miktar artışa tanık oldu. Aslında bu yükselişin arkasında büyük oranda 20,000 abd parasıı aşan Bitcoin vardı. BTC yükselişi alandaki bazı varlıkların çift haneli kazançlar görmesine neden oldu.

Ancak, büyük kazançlar gören varlıklardaki yatırımcılar, bunu kazançlarını geri çekmeye start vermanın bir işareti olarak kabul ettiler. Fiyattaki her tırmanışla birlikte kâr alma artışa geçti. Bu, yatırımcıların kazanç elde etmek için uzun zamandır böyle bir toparlanmzamani beklediklerini ortaya koyuyordu. Santiment, bunun gibi eğilimlerin genellikle kısa vadeli yükseliş olaylarına işaret edebileceğini belirtiyor. Bu görüş sat satların dolaşımdaki arz miktarını artırması ve tokenin fiyatını düşürmesi sebebiyle mantıklı.

“Fiyat yükselişinin devamı Bitcoin fiyatına bağlı”

Bununla birlikte Santiment, LINK, AAVE ve MATIC fiyat rallisinin Bitcoin fiyatına büyük ölçüde bağımlı ktopladığını da belirtiyor. Analitik firması, Bitcoin 20.000 abd parasıın üzerinde sıkı bir şekilde tutunmasının yükseliş için kritik olduğunu belirtti. Buna göre, BTC, bahsi geçen seviyenin üzerinde kalırsa, altcoinler en yeni sat satlara rağmen daha en çok seviyelere ulaşabilir.

LINK, AAVE ve MATIC’ten kâr alma zamanı geldi mi?

Ayı piyasası, özellikle genel piyasa büyük panik sat satlarına tanık olduğumuz bir dönemdir. Ayrıca bu sat satlar zamani olarak, altcoin satın almak için en iyi zamandır. Bununla birlikte, LINK, AAVE ve MATIC için en iyi yatırım dönemi tam şu an olabilir. Bu üç kripto para birimi, en yeni dönemdeki yükselişleri sebebiyle yoğun kâr alma dönemine girdi. Ayrıca, fiyat hareketleri büyük ölçüde Bitcoin performansına bağlı.

Ayrıca Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Bitcoin, bu yazının yazıldığı zaman itibariyle 20.000 abd parası seviyesinin altındaki 19,589 abd parasıa görecek şekilde düştü. Bu varlıkları satın almak için en iyi zaman, toparlanmanın ardından ortaya çıkan ayarlama sırasında olacak. Bu, Bitcoin’in fiyatı 20.000 abd parasıın altına düşerse ortaya çıkacaktı ve bu yazının yazıldığı sırada gerçekleşti. LINK ve diğer 2 altcoin, bundan devamında Santiment tarafından vurgulanan sat satların etkisiyle fiyatlanacak.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Dikkat: Yatırımcılar LINK ve Bu 2 Altcoin’de Kâr Alıyor!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.