Dijital Kimlik Startup’ı Spruce 34 Milyon Dolar Yatırım Aldı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Dijital Kimlik Startupi Spruce 34 Milyon Dolar Yatirim Aldi
2 yıl önce
2 yıl önce

Dijital Kimlik Startup’ı Spruce 34 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Kişisel kimlikleri merkeziyetsiz hale getiren Spruce, aralarında Andreessen Horowitz’in de yer aldığı bir grup yatırımcıdan 34 milyon dolar fonlama aldı.

Spruce tarafından bugün yapılan açıklamaya göre şirketin düzenlediği A Serisi yatırım turuna Okta Ventures, SCB10X, Robot Ventures, OrangeDAO ve daha farklı birkaç isim katkı sağladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Spruce, aldığı bu yeni fonlamayı kimlik konusunda yapılan en ileri düzey gizlilik ve kullanılabilirlik çalışmalarına öncülük etmek, ürün geliştirme ekibini büyütmek ve ekosistem genelinde yeni ortaklıklar kurmak için kullanacak.” dendi.

Spruce, geçen yıl Ethereum Foundation ile Ethereum Name Service tarafından açılmış bir RFP’yi kazanmıştı. Böylece, insanlara kişisel bilgilerini paylaşmadan, sadece Ethereum cüzdanlarını kullanarak kimliklerini doğrulama imkanı sunacak bir standart oluşturma görevi Spruce’a verilmişti.

Kullanıcılar, Spruce tarafından geliştirilen ürünü kullanarak bazı kimlik bilgilerini üçüncü partilerden gizli tutabiliyorlar.

Şirket geçen yıl Ethereal Ventures ile Electric Capital’dan 7.5 milyon dolarlık bir tohum yatırımı almıştı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.