Commerzbank Analistleri: Altın İçin Bu Seviyeleri Not Edin! Kritik… - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1627560983 Commerzbank Analistleri Altin Icin Bu Seviyeleri Not Edin Kritik…
3 yıl önce
3 yıl önce

Commerzbank Analistleri: Altın İçin Bu Seviyeleri Not Edin! Kritik…

Commerzbank teknik ekibi, altın fiyatının daha yüksek bir hamle yapmadan önce üstesinden gelmesi gereken bazı önemli seviyeler olduğunu düşünüyor. Bu seviyeleri birlikte inceleyelim…

Commerzbank teknik ekibi: Altın fiyatında bu seviyeleri izliyoruz!

Altın piyasası baskı altında kalmaya devam ediyor. Ancak Federal Rezerv para politikasına çok az yeni ışık tuttuğu için hala ONS başına 1.800 doları görüyor. Commerzbank teknik ekibi, altın fiyatının daha yüksek bir hamle yapmadan önce üstesinden gelmesi gereken bazı önemli seviyeler olduğunu düşünüyor. Karen Jones FSTA, konuya yönelik şu yorumlarda bulundu:

Altın, 12 Temmuz’un düşüğü 1791.45 doların hemen üzerinde sabit kalıyor. Yukarı yönlü ilgiyi canlandırmak için Temmuz ortası 1834.16 dolar seviyesinin gerçekten üstesinden gelmesi gerekiyor ve şu anda bu seviyelerde nispeten tarafsızız. Günlük Elliott dalga sayısı negatif olmaya devam ediyor ve altın 1.790 doların altında 1.752 dolarla 2019-2021 yükseliş trendi çizgisini hedefleyecek.

Commerzbank teknik ekibi: Bu seviyeleri not edin! Altın’da buralara gidiyor olabiliriz

Daha spesifik olarak seviyelere bakıldığında, araştırma notunda şu önemli ifadeler ve seviyeler yer alıyor:

Yukarıdayken uzun vadeli yukarı yönlü eğilimimizi koruyacağız, ancak sürekli bir sıçrama olmaması endişe verici. 1834.16 doların üzerinde 1857.25 dolarda 4 Haziran’ın düşüğü bulunuyor. Bu, Haziran’ın yükseğini koruyor. 1916.91 dolar ve 1921 dolarda Fibo… Hedefler açısından uzun vadede hala 1959/65 dolarlık Kasım 2020’nin yükseği ve 2021’in yükseği hedefliyoruz. Bunlar 1.989/78.6 dolarlık düzeltmeyi ve 2.072 dolarlık 2020 zirvesini koruyor. Aşağı yönde ise altın fiyatları, Mart ayında görülen 1677.73/1676.80 dolarlık dip seviyelerini hedefleyecek. Bu not edilmelidir.

1627560982 246 Commerzbank Analistleri Altin Icin Bu Seviyeleri Not Edin Kritik…

Dünyaca Ünlü Analistler: Altın Fiyatları Aralık’ta Bu Seviyelerde Olmalı!

Bloomberg analisti, Altın ve Bitcoin’de büyük 2. yarıyı bekliyor!

Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Bloomberg’in emtialar konusunda baş uzmanı olan Mike McGlone, 2021’in ikinci yarısında Bitcoin ve diğer iki büyük varlığın (altın ve tahvil) finansal piyasalarda en iyi performans gösterenler olacağı öne sürdü.

Mike McGlone Twitter’da Bloomberg verilerine göre, Bitcoin, altın ve ABD Hazine tahvillerinin, bu yılın ikinci yarısında en iyi performans gösteren varlıklar haline gelmesinin beklendiğini söyledi. Analist, bu 3 varlıkta güçlü hareketler bekliyor. Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone’e göre, şu anda bu üçü, boğa piyasalarına girerken önemli düzeltmelerden geçiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.