CoinW Afet Yardım Malzemelerini Depremzedelere Ulaştırdı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1675962012 CoinW Afet Yardim Malzemelerini Depremzedelere Ulastirdi
1 yıl önce
1 yıl önce

CoinW Afet Yardım Malzemelerini Depremzedelere Ulaştırdı!

6 Şubat’tan bu yana Türkiye’de ikisi 7,8 büyüklüğünde olmak üzere arka arkaya üç deprem meydana geldi. 8 Şubat itibariyle deprem Türkiye ve Suriye’de yaklaşık 10.000 kişinin ölümüne neden oldu. Depremin ardından CoinW Türkiye operasyon ekibi, deprem bölgesindeki durumu en kısa sürede öğrendi, konumel devlet kurumları ve hgünir kurumlarıyla aktif olarak iletişime geçerek ilgili yardım malzemelerini deprem bölgesine gönderdi. Ayrıca, Türkiye‘deki afet durumunun gelişimini yakından takip etmek, etkin bir şekilde diğer malzemeleri hazırlamak ve deprem kurtarma operasyonlarına tam olarak yardımcı olmak için bir acil müdahale ekibi kuruldu.

Resmi kaynaklara göre, Türkiye’deki 7.8 büyüklüğündeki ilk deprem 6 Şubat günü konumel saatle 04.17’de meydana gelmiş ve Suriye, Lübnan, Kıbrıs, Irak, Mısır ve İsrail’de hissedilmiştir. 7.8 büyüklüğündeki ikinci güçlü deprem 13.24’te meydana gelmiştir. 8 Şubat günü saat 14.11’de Türkiye’de 5.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmiştir. Son sgünima göre, şiddetli deprem en yeniucunda her iki ülkede 11.000’den fazla insan hayatını kaybetmiştir.

CoinW Afet Yardim Malzemelerini Depremzedelere Ulastirdi

Deprem çok zorlu koşullarda, kış ortasında ve gece geç saatlerde meydana geldi. CoinW, ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, nevresim takımı, hijyen ürünleri, içme suyu, temiz kıyafetler, bebek maması, şarj edilebilir piller, kışlık bot ve mont, atkı ve eldiven gibi gerekli malzemeler için fon toplamgüni başardı ve bunları 8 Şubat’ta etkilenen bölgelere ulaştırdı.

1675962008 921 CoinW Afet Yardim Malzemelerini Depremzedelere Ulastirdi

CoinW Global İş Geliştirme Müdürü Sonia Shaw, “Deprem yardımı ve sevgi desteği, her sorumlu şirketin yapması gereken şeydir. Acımasız doğal afet karşısında, afet bölgesindeki insanlara sevgi desteği ve hızlı bir şekilde eyleme geçerek normalden fazla sıcaklık ve bakım götürmek için acilen harekete geçtik. Kriz zamanlarında, afet bölgesindeki insanlara pratik eylemlerimizle yardım ederek, CoinW’nin dünyanın önde gelen kripto para birimi ticaret platformu olarak sosyal sorumluluğunu ve kurumsal sevgi ve özveri ruhunu gösteriyoruz” dedi.

1675962009 396 CoinW Afet Yardim Malzemelerini Depremzedelere Ulastirdi

Depremin merkez üssünde hala artçı sarsıntılar meydana gelmektedir. CoinW durumu izlemeye devam edecek ve etkilenen bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine, evlerini mümkün olan en kısa sürede yeniden inşa etmelerine yardımcı olmak için acil durum malzemelerini gruplar halinde ulaştırmaya devam edecektir. Ayrıca daha fazla insanın deprem yardım çalışmalarına katılmasını ve etkilenen bölgelerdeki insanların zor zamanları birlikte atlatmalarına yardımcı olmasını umuyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmgünin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com ongünindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda ygünimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım