Çocuk Şarkıları (YENİ) | En Sevilen Türkçe Çocuk Şarkısı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
2 yıl önce
2 yıl önce

Çocuk Şarkıları (YENİ) | En Sevilen Türkçe Çocuk Şarkısı

EN SEVİLEN TÜRKÇE ÇOCUK ŞARKILARI

Çocuklarla oynanan oyunlar onların gelişimi için son derece önemlidir. Çocuğunuza her zaman dinlettiğiniz şarkılar ve beraberinde uyguladığınız koreografi ve canlandırmalar onun hem hayal dünyasını, hem motor becerilerini hem de kelime dağarcığını geliştirmeye yardımcı olur. Çocuklar için yazılıp söylenmiş o kadar çok ve güzel çocuk şarkıları var ki biz popüler olanlardan bir kaçını burada derlemeye çalıştık. Önemli olan çocukla beraber şarkı söylemek ve eğlenmektir.

Özellikle okul öncesi dönemde şarkıların eğitimde büyük bir role sahiptir. Çocuklara bir şeyler öğretmek için şarkıların gücünden yararlanılır. Türkçe çocuk şarkıları üzerinden yıllar geçse dahi unutulmaz ve adeta kuşaktan kuşağa aktarılır, her daim aynı keyifle söylenilir ve dinletilir.

Siz de en sevilen bebek müzikleri nelerdir. Türkçe çocuk şarkıları kimlere ait diye soruyorsanız. İşte sizler için hazırladığımız en sevilen çocuk şarkıları listesi aşağıda yayınlıyoruz. Müziğin sesini açın ve çocuğunuzla birlikte dinlemeye, söylemeye ve oynamaya hazır olun!

Şarkılar çocuklara bir şey öğretmek için gerçekten çok önemlidir. İşi çok kolaylaştırıyor ama daha da önemli bir şey var, çocukların görsel hafızasını oldukça fazla geliştiriyor. Şarkılarımızı bir animasyon çizgi filme dönüştürelim diye düşündük. Tabii ki baş kahraman olarak, 3 boyutlu animasyona benzeyen bir karakter çizdirelim istedik. Bu karakterin yanına daha sonra çeşitli hayvan dostları yani şarkıdaki temaları destekleyecek karakterler çizilmeye başlandı. Sonuç olarak çocuk şarkıları olan animasyonları çıkartıyoruz ve çıktıktan sonra her hafta youTube kanalında bir şarkının animasyonunu çocuklarla buluşturuyoruz. Mojo berry kanalımız için çok mükemmel bir olaydır.

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım