Chainalysis, 170 Milyon Dolar Yatırım Alarak 8.6 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Chainalysis 170 Milyon Dolar Yatirim Alarak 86 Milyar Dolar Degerlemeye
2 yıl önce
2 yıl önce

Chainalysis, 170 Milyon Dolar Yatırım Alarak 8.6 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

New York merkezli blockchain veri ve analitik platformu Chainalysis, F Serisi finansman turunda 170 milyon dolar yatırım alarak 8.6 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

Değerlemesini 8.6 milyar dolara ulaştıran finansman turu, GIC tarafından yönetildi. Tura GIC, haricinde; Accel, Blackstone, Dragoneer ve FundersClub, Bank of New York Mellon ve Emergence Capital katıldı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre fon, küresel operasyonlarını genişletmek için kullanılacak.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Michael Gronager konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Chainalysis, 70’den fazla ülkede; devlet kurumlarına, borsalara, finans kurumlarına ve sigorta şirketlerine veri ve araştırma sağlayan bir blockchain veri platformudur. Dünya üzerindeki en büyük ceza davalarından bazılarına katkıda bulunarak tüketicilerin kripto paralara olan güvenini artırmaya çalışıyoruz.

dedi.

700’den fazla çalışanı bulunan ve 70 ülkede faaliyet gösteren şirket, Asya bölgelerindeki operasyonlarını büyütmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Singapur ve Tokyo‘da ofis açtı.

Chainalysis’in; Chainalysis Business Data, Chainalysis KYT, Chainalysis Kryptos, Chainalysis Market Intel ve Chainalysis Reactor olmak üzere 5 farklı ürünü bulunuyor

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.