Celsius Network’ün Stablecoin Satışına Teksas Engeli - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Celsius Networkun Stablecoin Satisina Teksas Engeli
1 yıl önce
1 yıl önce

Celsius Network’ün Stablecoin Satışına Teksas Engeli

İflas eden kripto para şirketi Celcius Network alacaklılarından borçlarını talep ederken diğer yandan Teksas hukuk yetkilileri Celcius’un ödeme planı için stablecoin sat satına karşı çıkıyor.

Teksas eyalet kurumları geçtiğimiz zamanlarda Celcius’un stablecoin sat satları hakkında iflas mahkemesine başvuruda bulundu. Yeni bir mahkeme dosyasına göre iflas etmiş kripto para kurumu Celsius Network’ün devam eden operasyonlar için ödeme yapmak üzere stablecoin varlıklarını satma planına itiraz edildi. 29 Eylül Perşembe günü gelen itiraz talebinde söz meselesu stablecoin sat sat izninin rahatsız edici derecede geniş kapsamlı olduğu ifade edildi.

Halihazırda Celcius hakkındaki dava, New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesinde devam ediyor. Eğer dava olumlu en yeniuçlanırsa Celcius devam eden kriz şartları ile mücadele edebilmek için stablecoin varlıklarının sat satını gerçekleştirebilecek. Stablecoinlerin potansiyel sat satının 6 Ekim‘de New York’ta bir duruşma esnasında yapılması planlanıyor. Celcius’un söz meselesu sat sattan yaklaşık 23 milyon birim değerinde getiri elde edebileceği düşünülüyor.

Öte yandan zor durumdaki Celcius şirketi özüne yeni kurtuluş alternatifleri ararken alacaklılarından borçlarını talep etmeye devam ediyor. Yakın zamanli bir başka mahkeme dosyasına göre Celcius, FinTech şirketi Equities First‘ün özülerine halen daha 439 milyon birim borcu olduğunu bildirdi. Zor günler geçiren şirket, borçlarının neden ödenmediğine dair alacaklılarından bir konuşma bekliyor.

Geçtiğimiz zamanlarda Voyager Digital’i satın alan FTX’in, bir yandan Celcius’un varlıklarından arta kalanları almakla ilgilendiği biliniyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım