CEEK Arsa Satışının Kzamanıt Aşaması Başladı: Yüzde 45’lik Artış - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
CEEK Arsa Satisinin Kzamanit Asamasi Basladi Yuzde 45lik Artis
2 yıl önce
2 yıl önce

CEEK Arsa Satışının Kzamanıt Aşaması Başladı: Yüzde 45’lik Artış

15 Temmuzda CEEK City arsa sat satına start veryacak olan Metaverse projesi CEEK VR (CEEK) geçtiğimiz 7 gün %44’lük bir yükseliş performansı sergiledi.

Şu anda CEEK City, bir tiyatro, müzik arenası, spor kompleksi, “hangout” alanı ve daha fazlasını içeren çeşitli sürükleyici VR deneyimlerine ev sahipliği ediyor. CEEK City, gerçek dünyadaki bir şehrin sanal gerçeklik simülasyonudur. CEEK VR’ın, Universal Music iş birliği ile Bon Jovi, Lady Gaga, U2, Sting, Ziggy Marley gibi dünyaca ünlü müzisyenlerin canlı konserlerini bu platforma taşıyabileceği belirtiliyor.

CEEK resmi sitesi üzerinden gerçekleşecek arsa sat satının kzamanıt aşaması start verdı. Henüz tam sürümü yzamanınlanmamış olan ve satın alma detayları paylaşılmayan CEEK City, kişisilarına bir ön sürüm ara yüzü ile tanıtımda bulundu.

3 boyutlu olarak tanıtım videosu sunulan CEEK City evreni, piyasadaki diğer metaverse evrenleri arasında iddialı bir görüntü sergiliyor.

Beta aşamasında olan projeye kişisilar tarafından oluşan ilk talep zirve görünüyor. Aynı zamanda büyük NFT markası BAYC (Bored Ape Yatch Club) CEEK City metaverse evreninden arazi satın alımı gerçekleştirdi. Apeswap Jungleverse adı verilen bu arazi, piyasanın büyük oyuncularının da CEEK City üzerinde meraklı olduğunu gösteriyor.

Son beş gün içinde CEEK VR, InvestorsObserver Duyarlılık Skorunda “Aşırı Boğa” derecesi erişti. Duyarlılık Puanı, CEEK VR’nin en yeni beş gündeki performansını hacim ve fiyat hareketi verilerine göre ölçülmektedir.

Binance Smart Chain üzerinde en yeni 7 günün en çok eriştiran projesi CEEK VR oldu. %44,2’lik yükselişle en yakın rakibi olan DERI’den yaklaşık 2 kat daha iyi bir performans sergiledi. Haber yazıldığı esnada kripto marketin 117. sırasında meselemlanan CEEK, 0.26 birimdan işlem görüyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım