Cardano (ADA) Kurucusu Hoskinson’dan Elon Musk’a Merkeziyetsiz Sosyal Medya Teklifi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Cardano ADA Kurucusu Hoskinsondan Elon Muska Merkeziyetsiz Sosyal Medya Teklifi
2 yıl önce
2 yıl önce

Cardano (ADA) Kurucusu Hoskinson’dan Elon Musk’a Merkeziyetsiz Sosyal Medya Teklifi

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Elon Musk’a merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu oluşturma teklifinde bulundu.

Charles Hoskinson’un 14 Nisan tarihinde resmi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Elon Musk’ı etiketleyerek “Elon, Twitter teklifinizi reddederse benimle iletişime geçin. Merkeziyetsiz bir platform kurmaktan mutluluk duyarım.” dedi.

Daha önce Twitter’ın %9,2’ini alarak en büyük hissedarlarından biri olan Elon Musk, dün TSİ öğle saatlerinde hisse başına 52,20 doları nakit olarak ödeyerek Twitter’ın tamamını satın almak için teklif sunmuştu.

Bu teklife bir tanesi hariç hiçbir hissedar cevap vermedi. Twitter’ın en büyük hissedarlarından olan Suudi Prens El-Velid bin Talal, teklifi kabul etmediğini belirtti. Elon Musk paylaştığı bir gönderide teklifin kabul edilmemesi durumunda B planını devreye sokacağını söyledi ancak bu konuyla alakalı bir bilgi vermedi.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Elon Musk’a:

Eğer Twitter’ı alamıyorsanız. Bitcoin alın.

dedi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım