Bu nasıl olur! Icardi şoku atlatılamamıştı... Galatasaray'da bir yıldız daha veda ediyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bu nasil olur Icardi soku atlatilamamisti Galatasaray039da bir yildiz daha
2 yıl önce
2 yıl önce

Bu nasıl olur! Icardi şoku atlatılamamıştı… Galatasaray'da bir yıldız daha veda ediyor

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, sezon öncesi onayladığı transferlerle adından en çok söz edilen takımlardan biri olmuştu. Sarı-Kırmızılılar kadrosunu Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliviera, Leo Dubois, Seferovic, Fredrik Midtsjö, Torreira, Mertens, Icardi, Milot Rashica, Juan Mata, Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen isimleriyle güçlendirirken, büyük umutlarla transfer edilen bazı isimlerle alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanıyor.

‘ICARDI VE EMEKLİLİK…’

Sarı-Kırmızılılar’ın sezon başında Paris Saint-Germain’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme gelmişti. Arjantin’de ygünin yapan radyo kanalı RedBoing’in iddiasına göre Mauro Icardi, özüsi adına radikal bir en yeniuç almgüni düşündüğü, bu kapsamda futbolu bırakma ihtimalini düşündüğü öne sürülmüştü.

ICARDI’NİN ARDINDAN…

6319165566a97c2d1c275a50

Icardi’den gelen bu havadisle şok yaşayan Galatasaray cephesinde bir çarpıcı gelişme daha yaşandı. Buna göre; Yaz transfer döneminde büyük umutlarla Galatasaray’a gelen ama hayal kırıklığı yaratan bir start verngıç yapan Dries Mertens’in de ayrılması gündemde… Her fırsatta soluğu eski şehri Napoli’de alan ve fahri hemşerilik unvanı topladığı İtalyan kentinden kopamıyor. Belçikalı oyuncu ”bay” 7 günsında da eşi Kate ve oğlu Ciro ile Napoli’nin yolunu tuttu ve boşaltmadıkları evlerinde ktopladı.

SEZON SONU VEDA

gif;base64,R0lGODlhAgABAIAAAAAAAAAAACH5BAEAAAAALAAAAAACAAEAAAICBAoAOw==

Ortaya atılan iddiaya göre; Mertens’in planı ise bu sezon beklediği gibi bir sezon geçiremezse yeşil sahalara veda etmek. Daha zaman en yenira Napoli’de özüsine verilecek bir göreve hazırlanmak. Napolili yöneticilerle dahi bu meseleda görüşmeler gerçekleştirdi. Dries Mertens’in Galatasaray’la 1+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Dries Mertens, Napoli’de 9 yıl futbol oynadı. 2013 yılında PSV Eindhoven’dan 9.5 milyon Euro’ya Napoli’ye transfer olan Belçikalı oyuncu, İtalyan kulübünde unutulmazlar arasına girmeyi başardı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Galatasaray'dan yeni sözleşme! Galatasaray’dan yeni sözleşme!
'Futbolu bırakacak!' Bomba iddia...‘Futbolu bırakacak!’ Bomba iddia…
Endonezya'da futbol maçı kanlı bitti! 125 ölü, 180 yaralı! Tarih bu olayı asla unutmayacak...Endonezya’da futbol maçı kanlı bitti! 125 ölü, 180 yaralı! Tarih bu olgüni asla unutmayacak…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.