Bu Altcoin Satış Baskısıyla Karşı Karşıya Kalabilir: 110 Milyon Token’ın Kilidi Açılıyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bu Altcoin Satis Baskisiyla Karsi Karsiya Kalabilir 110 Milyon Tokenin
1 yıl önce
1 yıl önce

Bu Altcoin Satış Baskısıyla Karşı Karşıya Kalabilir: 110 Milyon Token’ın Kilidi Açılıyor

Non-fungible token (NFT) ticareti için işlem ücreti alınmayan bir katman-2 protokolü olan ImmutableX’de (IMX) 110 milyon token’ın kilidi açılıyor.

ImmutableX’in açıkladığı verilere göre 110 milyon IMX’in kilidi 5 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da açılacak. Hafta en yeniu açılacak tokenların sahiplerinin, IMX piyasaya sürülmeden  “erken özel yatırımcılara” ait olduğu belirtiliyor. Mevcut IMX fiyatının 0,63 birim olduğu göz önüne yapıldığında bu yatırımcıların, yaklaşık 70 milyon birimlık sat sat baskısı getirebileceği düşünülüyor. IMX’e önceden yatırım yapan bu kişiler şu anda yaklaşık %500 karda bulunuyor.

Immutable’ın kurucu ortağı Robbie Ferguen yeni, meseleya ilişkin uyguladığı konuşmada şu ifadelere konum verdi:

Kısa vadeli sat satlar gelse dahi yaklaşan kilit açılma ile ilgili herhangi bir problem görmüyoruz. En büyük 30 IMX sahibinin birçoğu uzun vadeli IMX yatırımcısı. Ancak satmak isteyen yatırımcılar için Coinbase ve Kenetic Capital dahil olmak üzere birçok yeni yatırımcı sat sat baskısını kırmak için sıraya girdi.

Her ne görecek şekilde şirketin kurucu ortağı bu şekilde konuşma yapsa da en yeni 24 saatlik ticaret hacmi 20 milyon birim civarında olan bir proje için 70 milyon birimlık sat sat baskısının fazla olduğu düşünülüyor.

TokenUnlocks verileri Immutable’ın açıkladığından biraz farklı görünüyor. TokenUnlocks’a göre 5 Kasım zamaninde toplam arzın yaklaşık %12’si olan 255 milyon IMX token piyasaya sürülecek. Ancak 120 milyon tanesi bahsedilen özel yatırımcılara aitken diğer 135 milyon tanesinin ise projeyi geliştirmeye ayrılan kısma ait olduğu ve 1 yıl daha kilitlenmesinin taahhüt edildiği söyleniyor.

Maximum arz miktarı 2.000.000.000 olan ImmutableX, kişisilarına birinci sınıf NFT’ler sunmak için Ethereum blockchain’inin güvenlik ve ölçeklenebilirlik özelliklerinden yararlanmaktadır.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.