'Böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım!' Galatasaray orta sahası ilk yarıda döküldü! Hiç top kapamadılar, sadece 1 kez ikili mücadele ulaştılar... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
039Boyle bir seyle hic karsilasmadim039 Galatasaray orta sahasi ilk yarida
2 yıl önce
2 yıl önce

'Böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım!' Galatasaray orta sahası ilk yarıda döküldü! Hiç top kapamadılar, sadece 1 kez ikili mücadele ulaştılar…

Galatasaray, Süper Lig’de 10. 7 gün karşılaşmasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 2-0’lık ardünlüğüyle en yeniuçlandı. Kayserispor’a galibiyeti getiren golleri Gavranovic ve Onur Bulut kaydederken, Galatasaray’ın tek szamanısı Barış Alper Yılmaz’dan geldi.

Süper Lig’de 7 maç aradan devamında yenilgi yüzü gören Galatasaray’da maçın başında açıklanan ilk 11’de orta saha kurgusu yeni transferlerden oluştu. Sarı – kırmızılıların orta üçlüsünde Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö ve Juan Mata konum alırken, bu isimlerin ilk yarıda sergiledikleri performanslar taraftarların tepkisini topladı.

İLK YARIDA HİÇ TOP KAPAMADILAR

Torreira, Midtsjö ve Mata, karşılaşmanın ilk yarısında hiç top kapma başarısı gösteremedi. Aynı isimler yine ilk yarıda girdikleri ikili mücadelelerde de varlık gösteremedi.

İKİLİ MÜCADELELERDE BAŞARI ORANI AZ

AA-20221015-29166820-29166819-YUKATEL_KAYSERISPORGALATASARAY (Large)

Torreira girdiği 5 ikili mücadelenin 1’inden galip ayrılırken, Fredrik Midtsjö 1 kez girdiği ikili mücadeleyi kaybetti. Mata ise 3 kez rakibiyle girdiği ikili mücadeleyi 1 kez ulaştı.

“DAHA ÖNCE KARŞILAŞMADIM”

Sarı – kırmızılı taraftarlar, takımlarının ilk yarıda 2-0 geriye düşmelerindeki nedenlerden biri olarak bu üçlünün istatistiklerini gösterdi ve eleştirdi.

beIN Sports yorumcusu Tugay Kerimoğlu ise devre arasında onayladığı yorumda, “Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım” şeklinde ifadeler kullandı.

KAYSERİSPOR – GALATASARAY

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım