Bitcoin Yarılanmasıyla (Halving) Birlikte Fiyatı Yıl Sonundan Önce 24 Bin Dolara Düşebilir – Analist - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1651323360 Bitcoin Yarilanmasiyla Halving Birlikte Fiyati Yil Sonundan Once 24 Bin
2 yıl önce
2 yıl önce

Bitcoin Yarılanmasıyla (Halving) Birlikte Fiyatı Yıl Sonundan Önce 24 Bin Dolara Düşebilir – Analist

Bitcoin son 24 saatlik periyotta yaklaşık %2,5 düşerek 38500 dolar civarlarında seyrediyor. Son zamanlarda kripto para piyasasındaki en popüler konulardan biri ise Bitcoin’in dört yıllık yarılanma döngüsü ve bunun fiyat üzerindeki etkisi.

Birçok analist ve yorumcu tarafından bitcoin için 2021 yılında hedef olarak gösterilen 100.000 dolar seviyesine ulaşılamadı ve 2022 yılı için ne olacağı merak ediliyor.

Bitcoin şu anda kritik seviye olarak adlandırılabilecek 40.000 dolar seviyesinin altında seyrediyor ve birçok analist 40.000-45.000 dolar aralığına toparlanma olasılığının fazla olduğunu düşünüyor.

Dört yıllık yarılanma döngüsüne genel bir analiz yapan Twitter’daki kripto fenomenlerinden Wolves of Crypto, yaptığı bir paylaşımda beklentilerini söyledi.

Bu analizde, geçtiğimiz yıl kasım ayında 68.789 dolarlık seviyenin Bitcoin’in döngüsü için en yüksek seviye olduğu ve şu anda döngünün ardından düzeltme aşamasında olduğunu düşünüyor. Ayrıca Wolves of Crypto:

200 haftalık basit hareketli ortalama (SMA), Bitcoin için uzun süredir test edilen ve temas halinde ayı piyasasının bitişini işaret ediyor. Bu nedenle dip seviyeleri buralar olacak ve yaklaşık 24.000 dolara gerileyecek.

dedi.

Ayrıca bu analize göre Bitcoin fiyatı 2023 yılının Ağustos veya Eylül aylarında bir önceki en yüksek seviyesi olan 69 bin doların üzerine çıkacak.

Bitcoin Alım Bölgesinde Mi?

Kripto para analisti Philip Swift ise Bitcoin’in biriktirme seviyesinde olduğunu düşünüyor. Swift’e göre aktif adres duyarlılığı göstergesi (AASI) Bitcoin’in alım bölgesinde olduğunu gösteriyor.

1651323359 970 Bitcoin Yarilanmasiyla Halving Birlikte Fiyati Yil Sonundan Once 24 Bin

Swift, “AASI’ya göre şu an yeşil bölgeye geri döndüğünü bu durumun ise Bitcoin’deki fiyat değişikliği için makul seviye olduğunu gösteriyor.” dedi. Ayrıca analist:

Bu gösterge orta vadeli sinyallerde boğa ve ayı piyasalarına geçiş için yüksek isabetle çalışıyor.

dedi.

İçerikte yer alan bilgiler sadece analistlerin düşünceleridir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım