Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Yeni Metaverse Hamlesi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Birlesik Arap Emirliklerinden BAE Yeni Metaverse Hamlesi
2 yıl önce
2 yıl önce

Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Yeni Metaverse Hamlesi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi Bakanlığı,  metaverse’te yeni bir genel merkez açtıklarını duyurdu.

Gulf News’in 28 Eylül zamanli havadisine göre dünya çapında aktif olarak kullanılabilecek yeni genel merkez, BAE Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri tarafından Dubai Metaverse Meclisi sırasında duyuruldu. Bakan yeni merkez için, “Bu bir konsept prototipi değil bizim üçüncü adresimizdir.” ifadelerinde bulundu.

Verilen bilgilere göre bina her biri farklı amaçlara hizmet eden çok katlı bir yapıda olacak. Ziyaretçiler, bir “müşteri mutluluk merkezi çalışanını” metaverse’e katılmak ve ziyaretçiyle etkileşime geçmek için yönlendiren bir bilet alabilecekler.

Sanal merkezde ziyaretçiler yasal olarak bağlzamanicı belgeleri imzalayabilecek. Bu sayede imza sahiplerinin imzalarını vermek için fiziksel meselemlardan birini ziyaret etme zorunluluğu ortadan kettirılacak. Bina buna ek içerdiği oditoryum ve toplantı odaları sayesinde birçok etkinliğe ve toplantıya ev sahipliği yapabilecek.

Dubai hükümeti 2030 yılına görecek şekilde 40.000 sanal iş yaratmzamani ve hükümetin blockchain şirketlerinin szamanisını %400 artırmzamani hedefliyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.