Birçok Altın Tahmini Çıkan Ekonomistin Son Fiyat Tahmini! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bircok Altin Tahmini Cikan Ekonomistin Son Fiyat Tahmini
1 yıl önce
1 yıl önce

Birçok Altın Tahmini Çıkan Ekonomistin Son Fiyat Tahmini!

Piyasaların kapanmasına az bir süre kala hem ons hem gram altın, hafif bir yükseliş sergiliyor. Gram altının değeri yüzde 0.71’lik bir yükseliş ile 979 lira seviyesinde. Ons altın ise yüzde 0.62’lik bir artış ile 1.639 abd abd dolarııdan el değiştiriyor. Bu sırada ünlü bir altın bilirkişiı olan İslam Memiş, değerli metale yönelik oldukça kapsamlı bir olabilite dizisi yzamanınladı. İşte detaylar…

Gram altın için 1.038 liranın kırılması gerekiyor

Haftalık bazda düşüş yaşasa da ons altının değeri, bugün içerisinde ivme ulaştı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi, altın da ons altını takip etti. Bu sırada Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, takip edilmesi gereken seviyeleri paylaştı. Uzman isim, özellikle, yatırımcıların “ekranda gördükleri” seviyelere inanmaması gerektiğini vurguladı. Memiş, “bilgisayarda veya televizyonda görmüş oldukları 980’li rakamlara inananlara” seslendi. 980’li bir fiyat seviyesinin olmadığını aktardı.

İslam Memiş, gram altın tutan yatırımcıların 1.000 liranın altındaki seviyelerde sat sat yapmasının bir hata olacağını söyledi. Uzmana göre alım yapanlar da 1.005 lira seviyesinin altında gram altın alamaz. Uzman isim, gram altını etkileyen en büyük faktörlerden birinin abd abd dolarıı/TL olduğunu söylüyor. Dolar/TL kurunun yükselişinin devam etmesi ile gram gümüş ve altının pozitif yönde hareket edeceğini belirtiyor.

Gram altında çalışan, altına dair olabilitelerini açıklarken oldukça geniş bir bant aralığı veriyor. Memiş, gram altında TL bazında takip ettiği aralığın 950-1.550 TL olduğunu açıklıyor. Yükselişin işe koyulması için ise 1.038 liranın kırılması gerektiğini düşünmekte.

"Satış Riski Büyüyor" 7 Altın Analisti, Bu Seviyeleri Bekliyor!

Ons altına dair öngörüleri ne yönde?

Diğer yandan bilirkişi, ons altının 7 günlık bazdaki düşüşünden bahsetti buna rağmen şu anda hafif bir yükseliş aşamasında olduğunu belirtti. Değerli metalde, toparlanma isteği olduğuna dikkat etti. Uzmana göre ons altında yükselişin kırılması için 1.705 abd abd dolarıı seviyesinin yukarı yönde kırılması gerekmekte. Daha zaman en yenira da altının bu yükselişi 1.780 abd abd dolarıı civarına görecek şekilde sürdürmesi gerekiyor.  Uzman isme göre ons altında 1.615 abd abd dolarıı seviyesi, bu 7 günki destek seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan, İslam Memiş, yukarı yönde 1.655 abd abd dolarıılık bir direnç seviyesi olduğunu belirtiyor.

Piyasalar baskılanmaya devam ediyor

İslam Memiş’e göre altın, gümüş, kripto paralar baskılanmaya devam ediyor. Resesyon, ekonomik krizler ve jeopolitik riskler, piyasaları derinden etkiliyor. İslam Memiş, yaklaşık 6 aydır sürdüğüne inandığı bu baskılama aşamasının 1-2 ay görecek şekilde süreceğini düşünmekte. Ancak bunun olumsuz bir durum olduğuna inanmıyor gibi duruyor. Ons altında yaşanan geri çekilmeler en yeniucu alım fırsatının yatırımcıların önünde olduğunu söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanından tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım