Binance’ten USDC, USDP ve TUSD Kararı: 29 Eylül’de Uygulanacak - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binanceten USDC USDP ve TUSD Karari 29 Eylulde Uygulanacak
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance’ten USDC, USDP ve TUSD Kararı: 29 Eylül’de Uygulanacak

Kripto para borsası Binance, müşterilerin bakiyelerinde bulunan USDC, USDP ve TUSD tokenları 29 Eylül güninde otomatik olarak BUSD’ye dönüştürecek.

Binance tarafından bugün yapılan konuşmaya göre müşterilerin halihazırda hesaplarında bulunan veya ilerleyen zamanlarda borsaya yatıracakları USDC, USDP ve TUSD cinsinden stablecoinler, 29 Eylül günü Türkiye saati ile 06:00’dan beri otomatik olarak BUSD’ye çevrilecek.

Bu stablecoinler arasındaki dönüşüm, 1:1 oranında gerçekleşecek. Binance müşterileri, hesaplarındaki parzamanı çekmek istediklerinde yine USDC, USDP veya TUSD ile para çekme talebinde bulunabilecekler.

Binance’in bu en yeniuçı, USDC, USDP ve TUSD stablecoinlerinin borsada artık aktif şekilde alım-satım yapmak için kullanılamayacağı anlamına geliyor. Borsa, bu üç stablecoin için açılmış işlem paritelerini bu zamanın en yeniunda en yenilanmış olacak.

USDC, 52 milyar abd parasılık piyasa değeriyle USDT’nin ardından piyasanın en büyük stablecoini olarak meselemlanıyor. Binance’in özü stablecoini BUSD ise bu listede üçüncü sırada konum alıyor.

Binance’in konuşmasına göre 29 Eylül’den beri uygulamaya konacak bu en yeniuç, borsadaki “likiditeyi ve sermaye verimliliğini iyileştirmek” için edildi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım