Binance SHIB, FLOW ve Bu Altcoinler İçin Büyük Duyuru Yaptı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1667462406 Binance SHIB FLOW ve Bu Altcoinler Icin Buyuk Duyuru Yapti
1 yıl önce
1 yıl önce

Binance SHIB, FLOW ve Bu Altcoinler İçin Büyük Duyuru Yaptı!

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, geçtiğimiz gün boyunca birçok altcoin için duyurular etti. Özellikle, en büyük ikinci meme coin olan Shiba Inu (SHIB), popüler NFT projesi Flow (FLOW) gibi platformlara yönelik ettiğı duyurular dikkat topladı. İşte detaylar…

Binance, SHIB için Ledger ile ortak oldu

Binance, insanların fiat kullanarak Shiba Inu’yu (SHIB) kolayca satın almalarını sağlamak için kripto donanım cüzdan sağlzamanıcısı Ledger ile bir ortaklık duyurdu. Bugün yapılan duyuruya göre, doğrulanmış Binance kişisiları Visa ve Mastercard dahil olmak üzere banka kartlarını kullanarak Ledger donanım cüzdanları aracılığıyla SHIB satın alabilirler. Binance, başarılı bir satın alma işleminden zaman en yenira kripto para biriminin otomatik olarak kişisinın Ledger adresine aktarılacağını belirtti.

Henüz doğrulanmış, yani KYC sürecinden geçmiş bir Binance hesabı açmamış olan Ledger kişisilarının, hizmeti kullanabilmeleri için bunu yapmaları önerilmekte. Çözüm şu anda Ledger kişisilarının kripto varlıklarını yönettiği yardımcı bir uygulama olan Ledger Live’ın masaardü sürümünde mevcut. Shiba Inu’nun yanı sıra, insanlar çözümü Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) vb. dahil 80’den fazla kripto para birimi satın almak için de kullanabilirler.

Binance, Flow (FLOW) hard fork’unu destekliyor

Ayrıca Binance, Flow (FLOW) ağ yükseltmesini desteklediğini duyurdu. Flow (FLOW) ağ yükseltmesi ve hard fork’u 2 Kasım, TSİ 18’de gerçekleşti. Binance, hesaplarında FLOW tutan hepsi kişisilar için ilgili hepsi teknik gereksinimleri ardlendi. Söz meselesu Flow (FLOW) ağ yükseltmesi ve hard fork, yeni tokenların oluşturulmasına neden olmadı.

Binance'den AUDIO ve Bu 10 Altcoin İçin Son Dakika Duyuruları!

Öğren ve Kazan hizmetlerine yeni altcoin’ler eklendi

Binance Earn, her Çarşamba sunduğu ödüllendirici tekliflerini sundu. Simple Earn, DeFi Staking, Liquid Swap, Dual Investments ve daha fazlası için ortaya koyduğu yeni tekliflerinde BSW, EGLD ve CVP coin’leri konum topladı. Bu sefer, “kilitli ürünler” kısmındaki BSW ile çeşitli kazançlar elde edilecek. Diğer yandan EGLD ve CVP için “esnek ürünler” segmentinde konum açılacak.

Binance Learn&Stake’te SHIB değil, DOGE var!

Diğer yandan, Binance, kişisiların Blockchain hakkında bilgi edinebilecekleri ve bir kursu ve bir sınavı tamamlayarak 4 DOGE kazanabilecekleri bir zaman en yeniraki “Binance Learn&Stake” turunu işe koyulttı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi DOGE, piyasa değeriyle SHIB’den önce gelen meme coin’dir. Süreç, dün Türkiye saati ile 12 civarında işe koyuldı. 8 Kasım, TSİ 12’de en yenia erecek.  Tüm KYC onaylı kişisilar, DOGE ile ilgili bir makaleyi okuyarak 4 DOGE kazanma şansına sahip olacak.

Binance'de Parlayan 14 Altcoin: Aptos da Var

Ancak dağıtılması planlanan DOGE miktarının tükenmesi durumunda kampanyanın devam etmeyeceğini belirtmekte fayda var.   Ayrıca DOGE ödülleri yalnızca Simple Earn Kilitli Ürünlere 2 Kasım TSİ 12’den önce abone olmamış kişisilar için geçerli.  DOGE ödülleri, 150 gün boyunca otomatik olarak stake edilecektir.

Yeni Dual Investment ürünü ortaya belirlendi

Son olarak Binance, “Sell High” ve “Buy Low” hizmetleri için sunduğu Dual Investments için yeni ürünü ortaya çıkardı. En en yeni duyurulara göre, Sell High (en çokten sat) ve Buy Low (dipten al) ürünleri dipdaki şekilde:

  • Sell High: BTC, ETH, SOL, MATIC, ADA, BNB, DOT, BCH, AVAX, FTM, ALGO, NEAR, ATOM, XRP
  • Buy Low: BTC, ETH, SOL, MATIC, ADA, BNB, DOT, BCH, AVAX, FTM, ALGO, NEAR, ATOM, XRP

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Binance SHIB, FLOW ve Bu Altcoinler İçin Büyük Duyuru Yaptı!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.