Binance Japonya Genel Müdüründen Stablecoinler İçin “Tutkal” Benzetmesi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance Japonya Genel Mudurunden Stablecoinler Icin Tutkal Benzetmesi
10 ay önce
10 ay önce

Binance Japonya Genel Müdüründen Stablecoinler İçin “Tutkal” Benzetmesi

Binance’in Japonya iştiraki Binance Japan’in Genel Müdürü Takeshi Chino, kripto para piyasasına ve Binance Japan hedeflerine dair duyurularda bulundu.

Takashi Chino 26 Mzamanıs güninde yzamanınlanan röportajda, kripto para piyasasına ve Binance Japan’in sektöre dair hedeflerine değindi. Chino, Japonya’daki stablecoin sektörünü geliştirmeyi amaçladıklarını belirtirken öncelikli hedefin Japon Yeni temelli ürün geliştirmek olduğunu yine de diğer para birimlerini de projeye dahil edeceklerini vurguladı.

Chino bu plan kapsamında, stablecoinlerin geleneksel ekonomi, blockchain ekonomisi ve Binance ekosistemi arasında bir tutkal görevi göreceklerine inandığını belirtti. Genel müdür, bir şeyin istikrarlı bir şekilde olduğında fiyat dalgalanmalarının önemsizleşeceğini öne sürdü.

Japon regülatörler tarafından kabul görmenin güven kazanmak ve iş modelini iyi duyuruktan geçtiğini yine de bunun başarılmasının zaman alabileceğini dile getirdi.

Ürünlerine ve teknolojilerine güvendiklerini söyleyen genel müdür, şirketin ve faaliyetlerinin doğru anlaşılıp anlaşılmadığı meselesunda hala kat edilmesi gereken çok yolun olduğunu belirtti.

Kripto para piyasasına ve hizmet sağlzamanıcıların meselemuna değinen Chino, mevcut durumda piyasadaki düşük değerlemelerin ve işlem hacminin komisyonlardan elde edilen geliri azaltacağı göz önünde bulundurulduğunda kripto kışının geleneksel bir borsa modelini engelleyebileceğini dile getirdi. Genel müdür, Binance’in kripto ve blockchain teknolojisi yoluyla “ekonomik özgürlük” vizyonunun, borsa iş modelinin ve mevcut piyasa koşullarının konumini ettiğını belirtti.

Bu noktada ekosistemin pek çok farklı çalışma alanı olduğuna dikkat çeken Chino, finansa farklı açıdan çeşitli hizmetler sunacaklarını ve Web3 şeklide çeşitli fikri mülkiyet (IP) içerikleri süreceklerini belirtti.

Öte yandan kripto paralardaki mevcut fiyat oynaklığının kar fırsatları yaratabileceği yine de kripto para piyasasına karşı geniş bir talep yaratılmasını sağlamayacağı da Chino’nun duyuruları arasında konum etti.

Binance, geçtiğimiz zamanın en yeniunda haziran zamanında Japonya’daki faaliyetlerine işe koyulyacağını bildirmişti.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım