Binance FLOW’u Listeleyeceğini Açıkladı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance FLOWu Listeleyecegini Acikladi
3 yıl önce
3 yıl önce

Binance FLOW’u Listeleyeceğini Açıkladı

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, kullanıcılarının bugün Türkiye saati ile 16:00’dan itibaren FLOW ile alım satım yapabileceğini açıkladı.

Binance’in cuma günkü açıklamasına göre alım-satım işlemlerinde FLOW/BTC, FLOW/USDT, FLOW/BNB ve FLOW/BUSD pariteleri kullanılabilecek. Borsa, geçtiğimiz gün de Clover Finance ile Quant’ı platformuna eklemişti.

FLOW ile bugünden itibaren para yatırma ve trading işlemi yapılabilse de, para çekme işlemlerinin yarın yine 16:00’da açılacağı duyuruldu.

Kısaca: Flow (FLOW) nedir?

Merkeziyetsiz bir blockchain olan Flow; yeni nesil oyunlar, uygulamalar ve bunların barındırdığı dijital varlıklar için bir temel katman işlevi görecek şekilde tasarlandı. Flow NFT’ler, kripto ile bağlantılı video oyunlar vb. için sharding yöntemini kullanmadan ölçeklenebilme imkanı sunuyor.

Flow ağındaki uygulamalar, oyunlar, akıllı sözleşmeler için standart olarak FLOW adlı kripto para kullanılıyor. Blockchaindeki validatörlere ödeme yapmak için de kullanılan FLOW, Ekim 2020’de halka açık şekilde arz edildi. Fiyatı nisanda 42 doların üstüne çıkıp kendi rekorunu kırdı.

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım