Binance ETHPoW Madencilik Havuzunu Başlattı: ETHW Yüzde 15 Yükseldi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance ETHPoW Madencilik Havuzunu Baslatti ETHW Yuzde 15 Yukseldi
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance ETHPoW Madencilik Havuzunu Başlattı: ETHW Yüzde 15 Yükseldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in madencilik platformu Binance Pool, ETHPOW (ETHW) madencilik havuzunu resmen start verttı.

Binance’in 29 Eylül zamaninde resmi web sitesinde uyguladığı duyuruya göre Binance Pool, Ethereum forku ETHW’nin madencilik hizmetlerini resmen start verttı. ETHW madencileri bir süreliğine havuz için herhangi bir ücret ödemeyecek.

Ayrıca Binance uyguladığı duyuruda, kişisiları korumak amacıyla bir listeleme yapar gibi ETHW’nin incelemeden geçeceğini söyledi. ETHW’nin madenciliğini desteklemenin ETHW’yi listelemek anlamına gelmeyeceğini söyleyen kripto para borsası, şirket içi politikalarına göre herhangi bir kripto para birimini listelemeyi garanti etmediklerini söyledi.

Yapılan duyuruda, ETHW’nin para çekme işlemlerinin start vertıldığı yine de para yatırma işlemlerinin henüz start vertılmadığı belirttildi. ETHW şu anda “Binance Convert” aracılığıyla USDT ve BUSD’ye dönüştürülebiliyor.

CoinGecko verilerine göre en yeni 24 saatlik periyotta %15’e yakın değer kazanan ETHW, yazım esnasında 12,35 abd abd dolarııdan işlem görüyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.