Binance Coin ve Bu 9 Altcoin İçin Son Dakika Gelişmeleri! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance Coin ve Bu 9 Altcoin Icin Son Dakika Gelismeleri
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance Coin ve Bu 9 Altcoin İçin Son Dakika Gelişmeleri!

Lider kripto para borsası Binance, bugün 21. üç aylık token yakma etkinliği kapsamında 547 milyon birim değerinde Binance Coin (BNB) yaktığını duyurdu. Ancak, genellikle ani fiyat hareketleriyle en yeniuçlanan bu havadis makro gelişmelerin gölgesinde ktopladı.

Binance Coin, Polygon ve Ethereum’dan günün gelişmeleri

  • Ocean Protocol, merkezsiz veri ekonomisini ve veri finansmanını start verttığını duyurdu. VeOCEAN kilitleme programı, yıllık periyotlarda token başına getiri sağlayacak.
  • Yeni verilere göre, Ethereum (ETH) ekosistemi DeFi sektörünün neredeyse %60’ını domine ediyor. Ethereum TVL açısından toplam piyasanın %57’si 31,14 milyar birim değerinde. Böylece TRON ve BSC gibi büyük ağların toplamını geride bırakıyor.
  • Polygon ve SPORTFIVE, Web3 geçişlerini güçlendirmek için Twitter’da bir ortaklık duyurdu. Tweet, markaların spor hak sahiplerinin ve markaların sorunsuz bir şekilde web3.0’a geçişine yardımcı olmak için bir araya geldiklerini vurguluyor.

Binance 547 milyon birim değerinde BNB yaktı

  • Shiba’nın yeni NFT kart oyunu “Shiba Eternity”, lansmanından zaman en yenira 7 gün içinde 100.000 indirmeyi aştı. Oyunun android sürümü, 5 üzerinden 4,6 yıldız topladı.
  • Fransa merkezli bir elektrik şirketi olan Électricité de France (EDF), Ethereum (ETH) ağında 150’den fazla node operatörü szamanısına ulaştı. Rapora göre, şu anda EDF müşterileri adına 10 ve özüsi 140 Ethereum node operatörü yönetiyor.
  • Binance, 21. üç aylık yakma etkinliğinde 547 milyon birim değerinde BNB’yi kalıcı olarak yok etti. Duyuruya göre, 600 milyon birimın biraz altında toplam 2.065.152 BNB tokenini imha etti.
  • CFTC ve Ooki Dao arasındaki davada, LexpunK Army ve DeFi Education Fund adlı iki gruba online katılım izni geldi. Bu iki grup, kripto para şirketini savunmak çaba gösterecek.
  • Eski bir Terra geliştiricisi olan Neel Somani, çöküşten ders çıkardığını söylekonumek yeni projesini tanıttı. Şu anda Solana tabanlı Eclipse için 15 milyon birimı güvence altına topladı.
  • Web3 güvenliği üzerine bir platform olan AnChain.Ai, Algorand ile ortaklığını duyurdu. İşbirliğinin parçası olarak, Algorand geliştiricileri AnChain’in araçlarını kullanabilecek. Aynı zamanda, Algorand artık yatırımcıları korumak adına AnChain’in özelliklerinden faydalanabiliyor.
  • DappRadar, yeni bir raporda, Decentraland’ın şu anda sadece 40 aktif kişisisı olduğunu öne sürdü. Decentraland, bu verileri reddetmek için Twitter’dan özü verilerini paylaştı.
  • Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz Crypto Capital Venture Kurucusu Dan Gambardello, şu anda ADA için en zor kısmın geçen yıl start veryan zamanı piyasası olduğunu söyledi. Gambardello, konuşmalarında, “yine de bulutlar en yeniunda temizlenecek” şeklinde olumlu ifadelere konum verdi.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Binance Coin ve Bu 9 Altcoin İçin Son Dakika Gelişmeleri!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.