Binance CEO’sundan Güçlü Projeler Hakkında Ayı Piyasası Paylaşımı: BNB’yi Bir Ralli Mi Bekliyor? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance CEOsundan Guclu Projeler Hakkinda Ayi Piyasasi Paylasimi BNByi Bir
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance CEO’sundan Güçlü Projeler Hakkında Ayı Piyasası Paylaşımı: BNB’yi Bir Ralli Mi Bekliyor?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, güçlü projelerin zamanı piyasasında parladığını söyledi. Ceo’nun bu konuşmalari Binance Coin’in (BNB) Bitcoin (BTC) düşüşüne karşı güçlü kalmasıyla alakalı olabilir mi?

Binance CEO’su CZ 24 Eylül zamaninde resmi Twitter adresinden ettiğı paylaşımda, güçlü projelerin zamanı piyasasında parladığını söyledi.

Boğa piyasasında çok fazla dikkat çeken şey var. Güçlü projeler zamanı ön plana çıkar.

Yaklaşık 45 milyar birim piyasa değeri olan BNB, piyasaya sürüldüğü 2017 yılından bu yana Bitcoin’e oranla daha iyi performans gösteriyor. Binance’in konumel token’ı Binance Coin, 29 Temmuz günü yaşanan fiyat hareketleri en yeniucunda Bitcoin paritesine karşı hepsi zamanların en zirve seviyesine ulaşmıştı. Kripto para birimi o günden beri sürekli rekor tazeliyor.

1664078419 409 Binance CEOsundan Guclu Projeler Hakkinda Ayi Piyasasi Paylasimi BNByi Bir

Yılın başından bu yana en az değer kaybeden kripto paralar arasında konum alan BNB, birçok kripto para birimi %80’den fazla değer kaybederken yalnızca %40 değer kaybı yaşadı. Ayrıca en yeni 90 günde Bitcoin %11’den fazla değer kaybı yaşarken BNB bu süreçte %16 değer erişti.

CZ, BNB’yi Ayakta Mı Tutuyor?

Ayı piyasasında nerdeyse bütün kripto paraların %90’dan fazla değer kaybetmesine karşın BNB en zirve seviyesinin %59 altında bulunuyor. Binance CEO’su CZ, BNB üzerinden komisyon oranları, ön sat satlar ve stake avantajları gibi birçok kampanya yaparak BNB’nin değerli bir proje olduğunu anlatmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Son geliştirilen yakım mekanizması sayesinde deflasyonist bir yapıya bürünen BNB’nin yakım miktarları da git gide fazlalaşıyor. En çok kullanılan ağlardan biri olan BNB‘nin, bu alanda en yakın rakibi Ethereum’a (ETH) bazı 7 günlar fark attığı görünüyor.

Tüm bu durumlar çerçevesinde Binance CEO’sunun “Ayı piyasasında güçlü projeler parlar” Bitcoin’den daha iyi performans gösteren BNB’ye yönelik bir söz olduğunu akıllara getiriyor.

BNB Teknik Analizi

1664078419 582 Binance CEOsundan Guclu Projeler Hakkinda Ayi Piyasasi Paylasimi BNByi Bir

Günlük grafiğinde bir düşen trend yapısı bulunan BNB, 260 birim desteğinde tutunmuş gibi görünüyor. Bu seviyenin altına düşmesi durumunda ise 200 birimlara görecek şekilde gerileme ihtimali bulunan BNB’nin, düşen trendini kırması durumunda ise öncelikle 200 günlük hareketli yaklaşıksına arından ard bandın likiditesini alacağı seviye olan 360 birimlara görecek şekilde yükseliş yaşayacağı düşünülüyor.

Bu seviyelerin de üzerinde kalıcı olması durumunda BNB’nin 450 birima görecek şekilde yükseleceği olabilite ediliyor.

  • İçerikte konum alan veriler bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.