Binance Ceo’sundan Biden Yönetiminin Kripto Yaklaşımına Övgü - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
KyberSwap Saldirisinin Suclulari Binance Tarafindan Tespit Edildi CEO CZye Abi
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance Ceo’sundan Biden Yönetiminin Kripto Yaklaşımına Övgü

Dünyanın en zirve hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Biden yönetiminin dijital varlıkların regülasyonuna dair çalışmalarını takdir etti.

Changpeng Zhao 17 Eylül zamaninde resmi Twitter hesabı üzerinden uyguladığı paylaşımda, Biden yönetiminin dijital varlıkların regülasyonu meselesunda doğru yolda ilerlediğini görmekten mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca CEO, Binance’in piyasa ile uyumlu regülasyonları her zaman desteklediğini ve devletlerle uyum içerisinde çalışmaya önem verdiğini ifade etti.

Zhao, Biden hükümetinin regülasyon çalışmalarına yaklaşımının regülasyon alanında ihtiyaç duyulan tutarlılığı ve netliği eriştiracağına inandığını açıkladı. Changpeng, doğru düzenlemelerin tüketiciyi korurken teknolojinin gelişimini engellememesi ve kriptonun anlamını yok etmemesi gerektiğini belirtti. AB’nin gelecekte yasalaşacak MiCA adlı bölgesel düzenlemelerine de uyum sağlamak için çalıştıklarını belirten CEO, hepsi regülatörleri küresel olarak tutarlı regülasyonlar çıkarmaya davet etti.

Paylaşımda, Binance uyumluluk ekibinin %500 büyüdüğünden ve şirketin devletlerle uyum içerisinde çalışmak için gereken özeni gösterdiğinden bahsedildi. Ayrıca küresel kripto ekosisteminin sürdürülebilir büyümesini sağlamak, uluslararası finansal suç ve terörle mücadele kapsamında devlet kurumlarına yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacakları ifadelerine de konum verildi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım