Binance CEO’su Terra Ekibi ile Yaptığı Toplantı Hakkında Açıklamada Bulundu - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance Axie Infinity Hacki ile Baglantili 58 Milyon Dolari Kurtardi
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance CEO’su Terra Ekibi ile Yaptığı Toplantı Hakkında Açıklamada Bulundu

Binance’in CEO’su CZ yaşanan LUNA krizi sonrası Terra ekibi ile 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve toplantı sonrası gelişme kaydedildiğini ifade etti.

Binance CEO’su CZ borsanın LUNA ve UST’yi delist etmesi sonrası yeniden listeledi ve resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2 saat süren toplantı hakkında açıklamada bulundu:

“2 saat boyunca gerçekleştirdiğimiz bir toplantıydı ve en azından ilerleme kaydedildi. Luna blok zinciri çalışmaya devam ediyor ve yeni LUNA basımı olmayacak. Tüm bunlardan dolayı ve kripto paraların alınıp satılması mevcut LUNA ve UST sahipleri için önemli olduğundan dolayı Binance üzerinde tekrardan aktif edildi.” dedi.

Terra tarafında gerçekleşen toplantı ve Binance üzerinde atılan bu adımların detayları hakkında verdiği bilgilerin yanında CZ, sırf işlem çiftleri tekrardan aktif edildiği için kullanıcıların yatırım yapmamasını ve dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Terra fiyatı Binance üzerinde CZ’nin paylaşımı sonrasında yüksek oynaklık göstermeye devam ediyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım