Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi şok! Yeni transferde kırık tespit edildi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Besiktas Fenerbahce derbisi oncesi sok Yeni transferde kirik tespit
2 yıl önce
2 yıl önce

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi öncesi şok! Yeni transferde kırık tespit edildi

Süper Lig’in 8. 7 günsında sahasında zorlu rakibin Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Beşiktaş hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekipte derbinin oynanmasına kısa bir süre kala yeni transferlerinden olan Nathan Redmond’dan kötü havadis geldi.

KIRIK TESPİT EDİLDİ!

Siyah-beyazlılardan yapılan konuşmada, Redmond’un el tarak kemiğinde kırık tespit edildiğini ve İngiliz yıldızın başarılı bir operasyon geçirdiği belirtildi.

İşte Beşiktaş’ın konuşması:

“Futbol A Takımımızın 23 Eylül 2022 günindeki idmanında bir anda olan travma devamındası sol el bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Nathan Redmond’un el tarak kemiğinde (4. Metakarp) kırık saptanmıştır.

Redmond’a, Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. T. Kerem Ülkü’nün de katılımıyla Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleşen operasyonda Prof. Dr. Arel Gereli tarafından osteosentez uygulanmıştır.

Oyuncumuz Nathan Redmond’un rehabilitasyon sürecine en kısa sürede işe koyulnacaktır.”

28 yaşındaki futbolcunun, sakatlığı sebebiyle 3 7 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor. İngiliz oyuncu, buna rağmen 2 Ekim’deki Fenerbahçe derbisinde sahada olmak istiyor. Redmond, özel bir atel ile derbide forma giyebilir.

NATHAN REDMOND FOTOĞRAFLARI

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım