Bebek Uyutan Ninni Müzik | %100 Bebeğinizi Uyutur | Bebek Uyutma Yöntemi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
2 yıl önce
2 yıl önce

Bebek Uyutan Ninni Müzik | %100 Bebeğinizi Uyutur | Bebek Uyutma Yöntemi

Bebek Uyutan Ninni ve Müzikler

Anneler ve bebekler için uyku en önemli unsurdur zira ninnilerde bile “Uyusun da büyüsün” deriz. Her ne kadar bebek uyutmak kolay olmasa da durum bazı çocuklarda çok daha zorlayıcı olabiliyor. Bebek uyutmanın en iyi yollarından biri de asırlardır kullandığımız ninniler ve müzikler. Bu içeriğimizde bebek uyutan müzik ve çalma listelerini sizler için listeliyoruz.

Her ne kadar çocuk büyütmek bir insanın yaşayabileceği en güzel tecrübelerden biri olsa da zorlukları da bulunuyor. Bebekler, ebeveynliğin ilk dönemlerinde uyku konusunda tam bir ömür törpüsü olabiliyorlar. Ancak bebeğinizi kolayca uyutabileceğiniz ve uyku düzeni oluşturabileceğiniz bir bebek uyutma yöntemi var.

Z kuşağından önceki neslin neredeyse tamamı bebek uyutan ninni gibi tekerlemelerden büyümüştür. Günümüzde ninniler eskisi kadar sık olmasa da bebek uyutan ninni hâlâ mevcut. Sizler için hazırladığımız indirme işlemi yapmadan iki dakikada bebek uyutabileceğiniz 6 adet bebek uyutan müzik ve ekstradan çalma listesi listemize gelin beraber göz atalım.

Bebeğinizi uyutan ninni için çoğu zaman tutup sallar ve uyumadığı zamanlarda sakinleştirmek için anne sütü veya biberon kullanıyorsanız durum biraz sıkıntılı diyebiliriz. Bu ritüelleri sürekli gerçekleştirerek bebeğinizi alıştırdıysanız kendi başına uyuması çok zor olacaktır. Bu noktada bebek uyutma yöntemi notalı listemize Mojo Berry Youtube sayfası ile başlıyoruz.

Müzisyen ebeveynler tarafından oluşturulan ve Spotify üzerinde yer alan bu çalma listesi, bebeğinizi en iyi şekilde uyutabilmenizi sağlayan 7 adet sakin müziği içeriyor. Türkçesi ‘Bebek uyutan müzik’ olan çalma listesi yarım saatlik toplam parça süresiyle çocuğunuzu uyutma garantisi veriyor diyebiliriz.

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım