Babel Finance, Yeniden Yapılandırma Seçeneklerini Değerlendiriyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Babel Finance Yeniden Yapilandirma Seceneklerini Degerlendiriyor
2 yıl önce
2 yıl önce

Babel Finance, Yeniden Yapılandırma Seçeneklerini Değerlendiriyor

Kullanıcılarına kripto para cinsinden borç alabilme imkanı sunan Babel Finance, yeniden yapılandırma seçeneklerini gözden geçiriyor.

CoinDesk tarafından aktarılan bilgilere göre Babel Finance ekibi, yatırım bankalarından Houlihan Lokey ile birlikte çalışmzamani planlıyor. Bu banka, birleşme anlaşmalarına ek olarak yeniden yapılandırma süreçlerine yönelik çalışmalar yürütüyor.

Babel Finance, mzamanis zamaninda düzenlenen yatırım turu zaman en yenirasında 2 milyar abd parası gibi bir değerlemeye ulaştı. Ancak şirket yakın zamanda yaşanan likidite problemleri zaman en yenirasında birçok çalışanını kaybetmeye start verdı.

Şirketin global ortaklık süreçlerini yöneten Yulong Liu’nun haziranın en yeniunda/temmuzun başında işten ayrılacağı, buna ek olarak hem ortaklık hem halka ilişkiler departmanlarından birçok çalışanın şirketten ayrılacağı öğrenildi.

Babel Finance, geçtiğimiz ayda platformdaki para çekme işlemlerini geçici olarak durdurma en yeniuçı almış, buna gerekçe olarak, likidite baskısının “normalin dışında” seyrediyor olmasını göstermişti.

CoinDesk’e meseleşan bir isim, “Babel, yeniden yapılandırmaya gitmeyi düşünüyor. Bunun için ya Holihan Lokey ile çalışmaya start verdılar ya da çalışmaya start vermak üzereler.” dedi.

Aynı havadisde konum alan bilgilere göre Babel’in ne gibi bir yol izleyeceğinin, önümüzdeki birkaç 7 gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım