Babasından kaçarken ağır yaralandı! Şok konuşmalar: 'Canını alacağım' - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Babasindan kacarken agir yaralandi Sok konusmalar 039Canini alacagim039
2 yıl önce
2 yıl önce

Babasından kaçarken ağır yaralandı! Şok konuşmalar: 'Canını alacağım'

Avcılar Cihangir Mahallesi’nde 2 Eylül Cuma günü cep telefonunu kontrol etmek isteyen babası Sebahattin D. (40) ile tartışan 16 yaşındaki İlknur D., birinci kattaki evinin balmeselendan atladı. Yaralanan İlknur D., yoğun bakımda tedavi altına alınırken, babası karakolda ifadesi yapıldıktan devamında serbest bırakıldı. Ablası Vesile D., İlknur’un babasının yumruğuyla burnunun kırıldığını, öldürmekle tehdit edince de balkondan atlgünip kaçmak istediğini iddia etti. Kardeşinin kolunda, bacağında ve belinde kırıklar olduğunu söyleyen Vesile D., ameliyata alınmak üzere bir başka hastaneye sevk edildiğini, felç kalma ihtimali olduğunu ifade etti.

“İLKNUR’U BENİMLE YA DA ANNEMLE GÖRÜŞÜRSE ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLÜYORDU”

Kardeşiyle birlikte şiddete maruz kettiklarını anlatan Vesile D., “Ben 3 yaşındayken annem ve babam sıyrıldı. Babam yeni eşi için bizi terk etti. Yıllarca babamı görmedim. Belli bir zaman devamında bizi yanında istediğini, bir kardeşimiz olduğunu söyledi. Ardından babamın yanına gittik. İlk başta psikolojik baskı işe koyuldı, devamında şiddete dönüştü. İlk şiddeti bana uyguladı. Şiddet artmaya başlgüninca 2020 yılında annemle yaşamaya işe koyuldım. Babam tekrar çağırdığında, her gidişimde dayak yiyip geri döndüm. Babam tarafından ölüm tehdidi alıyordum. Ben evden sıyrıldıktan devamında, babam kız kardeşimle benim meseleşmamı yasakladı. Kardeşimle hiçbir şekilde iletişime geçemiyordum. 16 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, en yeni durumda bu hale geldi. Kardeşim derslerinde çok başarılı bir çocuk. Yanıma gelmek istemiyordu çünkü, eğitimine çok önem veren bir çocuk. Onun için hayatı ‘eğitim’ demek. Tek istediği şey avukat olabilmek. Sırf eğitim düzeni bozulmasın diye babamla kalmaya devam etti. Kardeşimle gizli bir şekilde iletişim kurduk. Görüşeceğimiz zaman gizli buluştuk. İlknur’u benle ya da annemle görüştüğü takdirde kardeşimi öldüreceğini söylüyordu” diye meseleştu.

“KORKTUĞU İÇİN BALKONDAN ATLAYARAK KAÇIYOR”

Vesile D.”Evde ufak bir tartışma çıkıyor. Babam direkt kardeşime şiddet uyguluyor. Üvey annemle birlikte çocuğun burnunu kırıp, hastaneye götürmek konumine odaya kilitliyorlar. Sabah aynı şekilde kahvaltı etmek için odadan çıkıyor, yine kavga çıkıyor. İlknur’u bir kez daha dövüp evden çıkıyorlar. Babam üzerine kapıyı kilitlerken, ‘Seni öldüreceğim, senin canını ben alacağım’ diyor. O an mantıklı düşünebilecek hali yok, o da onlar evden çıkar çıkmaz korkusundan, balkondan atlgünip kaçmaya çalışıyor. Balmeselen zirveliği 2 metre bile değil. Balkondan atladıktan devamında, ambulans ve polis diye çığlık atıyor. Hastaneye geliyorlar, İlknur’un durumu şu an ağır. Doktorlardan gelecek havadisleri bekliyoruz. Hepimizin eli kolu bağlı. Omuriliğinde hasar var. Omurilik sıvısı akmış. Şu an durumunun ne olduğunu bilmiyorum. Felç kalma ihtimali var. Bu çocuğun beli kırılıyor, ayağı kırılıyor, kolu kırılıyor. Babam karakola götürülüyor, karakolda ifade veriliyor ve serbest bırakılıyor” dedi.

“KİMSE ‘BAŞIMA GELMEZ’ DEMESİN”

Şiddete maruz kalan kadınlara seslenen Vesile D., “Ben kardeşim için adalet istiyorum. Aynı zamanda babamın cezasını çekmesini istiyorum. Şu an serbest. Bana zarar vermeyeceğini nerden bilebilirim. Kimsenin korkmasına, kaçmasına gerek yok. Bazı şeyler gizlendikçe artar. Artıktan devamında da başa çıkılamaz hale gelir. Kimse başıma gelmez demesin. Herkesin başına gelebilir” dedi.

(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Görev için kaza konumine gitti, o halde görünce yıkıldı!
Milyonların gözü toplantıda alınan kararlarda! Erdoğan’dan açıklamalarMilyonların gözü toplantıda alınan en yeniuçlarda! Erdoğan’dan konuşmalar
İstanbul'daki iki yalının mülkiyeti Hazine'ye devredildiİstanbul’daki iki yalının mülkiyeti Hazine’ye devredildi

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.