Avalanche (AVAX) Ağının Geliştirici Şirketi Ava Labs, 5.25 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Avalanche AVAX Aginin Gelistirici Sirketi Ava Labs 525 Milyar Dolar
2 yıl önce
2 yıl önce

Avalanche (AVAX) Ağının Geliştirici Şirketi Ava Labs, 5.25 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

Avalanche (AVAX) ağının geliştiricisi New York merkezli blockchain şirketi Ava Labs 350 milyon dolar toplayarak 5.25 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

BNNBloomberg’in 14 Nisan tarihli haberine göre, Cornell Üniversitesi profesörü Emin Gün Sirer tarafından kurulan ve yönetilen Ava Labs 350 milyon dolar sermaye artırarak 5.25 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı ve bu alandaki en büyük kripto girişimlerinden biri oldu.

2018 yılında kurulan Ava Labs’ın son birkaç yıl içerisinde; Balaji Srinivasan, Naval Ravikant, Andreessen Horowitz, Initialized Capital ve Polychain Capital’den yatırım aldığı belirtiliyor.

Haberde, yüksek transfer hızı ve düşük işlem ücretleri sunduğu bilinen Avalanche’ın, Ethereum ve Solana gibi rakipleriyle mücadele içerisinde olduğu söylendi.

Bank of America daha öncelerde yayımladığı bir raporda, akıllı sözleşme platformu Avalanche’ı güvenli ve merkeziyetsiz ölçekleme yeteneği sayesinde Ethereum’un alternatifi olarak göründüğünü belirtmişti.

Son yedi günlük periyotta bitcoinde meydana gelen düzeltme ile birlikte %5,19′luk değer kaybı yaşayan Avalache’ın yerel token’ıı Avax, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre yaklaşık 80 dolardan işlem görüyor.

AVAX, CoinMarketCap’in yaptığı listede ise en değerli 10. kripto para olarak yer alıyor. Ayrıca AVAX’ın market değeri ise yaklaşık 21.5 milyar dolar.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım