Antalyaspor - Adana Demirspor maçında yaşanan olaya Nakajima'nın ailesi bile anlam veremedi! Oyuna girdikten saniyeler devamında... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Antalyaspor Adana Demirspor macinda yasanan olaya Nakajima039nin ailesi bile
2 yıl önce
2 yıl önce

Antalyaspor – Adana Demirspor maçında yaşanan olaya Nakajima'nın ailesi bile anlam veremedi! Oyuna girdikten saniyeler devamında…

Spor Toto Süper Lig’de 7. 7 gün mücadelesinde Antalyaspor, Adana Demirspor’u meselek etti. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanan müsabaka, meselek ekibin 3-0’lık ardünlüğüyle en yeniuçlandı. Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Younes Belhanda, 75. dakikada Fredrik Gulbrandsen ve 84. dakikada Britt Assombalonga kaydetti.

Bu en yeniucun ardından puanını 16 yapan Adana Demirspor, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın 61. dakikasında ise ilginç bir olay yaşandı.

OYUNA GİRER GİRMEZ…

Antalyaspor’un Japon futbolcusu Nakajima, 59. dakikada Ghacha’nın konumine oyuna dahil oldu. 28 yaşındaki futbolcu, oyuna girer girmez rakibine kayarak bir müdahalede bulundu.

ALİ PALABIYIK’A İZLEME TAVSİYESİ

Mücadelenin hakemi Ali Palabıyık, maçı durdurdu ve oyuncuya sarı kart gösterdi. Pozisyonu izlemesi yönünde tavsiye gelen Palabıyık, VAR ekranında Nakajima’nın müdahalesini gördü ve kartın rengini kırmızı olarak değiştirdi.

AİLESİ ÇOK ŞAŞIRDI

ef9767ff-db88-4da3-8145-3a35edb29fc6

Görüntüler beIN Sports’tan alınmıştır

Nakajima’nın maça dahil olduktan devamında direkt olarak kırmızı kart görmesi ve ihraç edilmesinin ardından gözler, oyuncunun ailesine çevrildi. Japon futbolcunun ailesi, kırmızı kart devamındasında büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşadı. Ailenin o anları da yzamanincı kuruluşun kamerasına yansıdı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Antalyaspor'da işler yolunda gitmiyor!Antalyaspor’da işler yolunda gitmiyor!
''Jorge Jesus'u bugün kovarım'' demişti... Rennes maçı sonrası tekrar gündeme geldi”Jorge Jesus’u bugün kovarım” demişti… Rennes maçı devamındası tekrar gündeme geldi
Topu bilerek kalçasına attı! Paylaşım rekoru kırıyorTopu bilerek kalçasına attı! Paylaşım rekoru kırıyor

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.