Analistten Büyük Uyarı: Bu Altcoin 22 Ayın Diplerine Gidiyor! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1666897209 Analistten Buyuk Uyari Bu Altcoin 22 Ayin Diplerine Gidiyor.webp
1 yıl önce
1 yıl önce

Analistten Büyük Uyarı: Bu Altcoin 22 Ayın Diplerine Gidiyor!

Kripto para piyasası, uzun bir aradan zaman en yenira bu 7 gün yeşillendi. Lider kripto Bitcoin 20 bin abd parasıı aşmgüni başarırken, lider altcoin Ethereum göz dolduran bir performansla 1.500 abd parasıın üzerine belirlendi. Ethereum’un güçlü rakibi Cardano (ADA) da iyi bir hamle uyguladı. Bununla birlikte, bir kripto danışmanıi, takipçilerini ADA meselesunda dikkatyor. Analist, ADA’nın belirli hedeflere ulaşamazsa büyük çökme riski alacağını söylüyor.

“Bunu yapamazsa Cardano, muhtemelen diplere gider!”

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasası sessizliğini bozdu. Federal Reserve’in faiz artırım hızında yavaşlamaya gideceği beklentisi, piyasaya bahar havası getirdi. Lider kripto Bitcoin (BTC), etrafında dolaştığı 19 bin abd parasıdan zincirleri kırarak 21 bin abd parasıın kapısına görecek şekilde geldi. Çoğu büyük altcoin projesi de onu takip etti. ‘Ethereum Katili’ olarak görülen Cardano (ADA) da 7 günlık bazda yaklaşık %15 artış kaydetmeyi başardı.

Bununla birlikte kripto kışında bu baharın geçici olduğuna yönelik şüpheler çoğunlukta. Kripto danışmanıi Jaen yeni Pizzino, fiyatta bir sıçrama kaydeden Cardano’ya (ADA) dikkat çekiyor. Pizzino, Cardano’nun mevcut fiyatın üzerinde konsolide olmadıkça, bu günin işe koyulrında ulaştığı 22 günin en düşük seviyesinin altına düşmesinin muhtemel olduğunu söylüyor. BU bağlamda danışmanı, şu açıklamgüni yapıyor:

Burada (0,17 ile 0,33 abd parası) en yeni kapitülasyon bölgesi vardı. Şu ana görecek şekilde 0,33 abd parasıı vurduk. ADA bu önceki destek bölgelerinin üzerine çıkamaz ve bu 0,40 abd parası ile 0,41 abd parası civarına yükselip, bu seviyelerin üzerinde konsolide olup, ardından logaritmik güni piyasası düşüş trendini ortadan ktopladırmadıkça daha zarar bakıyorum.

Kaynak: Jaen yeni Pizzino / TradingView

Cardano, basın zamanında 7 günlık bazda %15’in biraz üzerinde bir artışla 0,408 abd parasıdan işlem görüyor. Bununla birlikte altcoin, yaklaşık 1 yıl önce gördüğü 3,10 abd parasılık ATH seviyesinden %87 uzakta duruyor.

Yükselişine devam etmesi içi altcoin fiyatındaki kilit seviler

Jaen yeni Pizzino, Cardano’nun yükseliş eğilimini onaylaması için, ADA’nın 0,50 – 0,70 abd parası fiyat civarında direnç bölgesinin üzerine çıkması gerektiğini söylüyor. Buradan hareketle danışmanıi şu seviyelere dikkat çekiyor:

Yani 0,33 abd parası düşük olabilir. Ancak, 0,41 abd parasıın üzerinde konsolidasyon ve daha zaman en yenira bu önceki 0,51 abd parası seviyelerini kırma meselesunda bir miktar onay alıp alamayacağımızı bekleyip görmemiz gerekiyor. Bu da Fibonacci ölçeğinde %50 seviyesine tekabül ediyor. Dolgünisıyla 0,50 ve 0,70 abd parası, ADA’nın daha zaman en yenira yükselişe geçmesi ve yukarı tırmanmaya işe koyulması için kilit seviyeler.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Analistten Büyük Uyarı: Bu Altcoin 22 Ayın Diplerine Gidiyor!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.