Analistler Duyurdu: İşte Dipten Toplanacak 6 Binance Altcoini! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1664874015 Analistler Duyurdu Iste Dipten Toplanacak 6 Binance Altcoini
2 yıl önce
2 yıl önce

Analistler Duyurdu: İşte Dipten Toplanacak 6 Binance Altcoini!

Finansal piyasaların geri kalanı gibi, kripto para piyasası da Ekim zamanına kırmızıyla start verdı. Ancak, birçok kişi en kötünün geride kettiğı ve piyasaların yeniden toparlanabileceği görüşünde. Daha dikkate değer olanlardan biri, Social Capital’in arkasındaki milyarder Chamath Palihapitiya’dır. Mevcut piyasa ayarlamasini doğru bir şekilde olabilite eden kişiler arasında konum alan Palihapitiya, kripto da dahil olmak üzere finansal varlıklara geri dönmeye hazırlanmanın zamanının geldiğini kaydetti. İşte bilirkişilara göre Binance üzerinde işlem gören ve takip edilebilecek altcoin’ler…

Binance borsasındaki en büyüklerden olan coin: Ethereum (ETH)

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi merge’den bu yana Ethereum (ETH) fiyatı durgun. Ancak bu Ethereum’u görmezden gelmek için bir neden değil. Kısa vadeli bir yükseliş olması durumunda öncülük edebilecek en iyi kripto para birimleri arasında öne çıkıyor.  Şu anda, Ethereum’un 439.425 ağ doğrulzamanıcısı var ve 14 milyondan fazla Ethereum stake ediliyor.

Yüzde 4’lük Ethereum staking ödülü ile, şu anda çoğu varlığın verebileceğinden çok daha en çok bir ödül oranı sunmakta. Bu nedenle birçok yatırımcının staking yapacağı görüşü hakim. Bu aynı zamanda Ethereum’u kısa vadede yükselişin tersine dönmesi durumunda yükselişe öncülük edebilecek kripto para birimleri arasında iyi bir meselema getiriyor.

Binance borsasının özü tokenı: Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB), kısa vadede yükselişin tersine dönmesi durumunda ralliye liderlik etme potansiyeli en çok olan bir başka kripto para birimidir. Binance Coin’e esas olarak avantaj sağlayan şeylerden biri, yaklaşmakta olan Binance token yakım işlemidir. Bunun Ekim zamanının ortasında gerçekleşmesi bekleniyor. Binance Coin’in yakın zamandaki coin yakımının yanı sıra, mevcut fiyat hareketi potansiyel bir artışa işaret ediyor. Binance Coin 280 abd parasıın üzerinde sıkı bir şekilde duruyor.

Bugün Bu 9 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!

Merkeziyetsiz finans alanında popüler coin: MakerDAO (MKR)

MakerDAO (MKR), piyasa çapında bir pump varsa, kısa vadede göz önünde bulundurulması gereken büyük kripto para birimlerinden biridir. Bunun nedeni, yakın zamanda MakerDAO’nun DAI stablecoin’ine olan talebi artırmak amacıyla ücretini düşürmeyi düşündüğünün açıklanmasıydı. Yüksek maliyetler, MakerDAO’nun benimsenmesinde bir düşüşe neden olmuştu. Bu teklifin etkisiyle ilgili beklentiler, MAKER fiyatında bir artışa yol açabilir.

XRP (XRP) Ekim’e yükseliş ile start vermıştı – ivmesini sürdürecek mi?

XRP (XRP) yeni aya iyi havadislerle start verdı. XRP ile ilgili büyük havadis, Ripple’ın SEC aleyhindeki davzamanı kazanacağına dair artan yatırımcı beklentisi. Bu heyecan, yargıç Torres’in, daha önce kurumsal finans bölümünden sorumlu olan William Hinman tarafından yazılan belgeleri SEC’in alması yönündeki emrinden geliyor. Bu belgelerle ilgili en önemli şey, Ripple’ın Hinman’ın Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığını yazmış olabileceği yönündeki spekülasyon. Ripple avukatları, XRP’nin bir Ripple menkul kıymeti olmadığı iddiaları için onun yazılarını kullanabilir. Ripple kazanırsa XRP’nin yılı yüzde 50-100 gibi yükselişlerle en yenilanacağına spekülasyonlar var.

2022 Bitcoin Tahminleri Çıkan Analist, Fırlayacak 2 Altcoin Duyurdu!

Cardano (ADA) yükselişi de dikkat koydu

Cardano (ADA), kısa vadede daha da yükselmesine yardımcı olabilecek büyük havadisleri olan kripto para birimlerinden biridir. Büyük havadis, Charles Hoskinen yeni tarafından “Voltaire Çağı’nın oldukça yakın olduğuna” dair bir duyuru. Beklenti, bu hareketin Cardano’daki ağ etkinliğini artırması ve staking inovasyonları gibi yeniliklerde ADA’nın lider olması yönünde.  

Popüler meme coin SHIB de listede

Shiba Inu (SHIB), boğa piyasalarında iyi en yeniuç veren meme coinlerden biridir. Hal böyle olunca, kısa vadede kripto para fiyatlarında bir yükseliş olursa, o zaman Shiba Inu da izlenmesi gerekenler arasında olabilir. Shiba Inu etrafındaki spekülasyonları tetikleyebilecek en önemli faktörlerden biri balina aktivitesidir. Ayın başında, bir Shiba Inu balinası milyonlarca abd parasılık Shiba Inu’yu bir borsaya taşıdı. Bu, kettiraçlı bir SHIB ticaretine dair spekülasyonları tetikledi. Bu, devam eden Shiba Inu token yakımı ile birleştiğinde, yatırımcıları çekebilir.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Analistler Duyurdu: İşte Dipten Toplanacak 6 Binance Altcoini!

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım