Analistler: Altın Fiyatları, Kısa Vadede Bu Seviyeleri Görebilir! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Analistler Altin Fiyatlari Kisa Vadede Bu Seviyeleri Gorebilir
2 yıl önce
2 yıl önce

Analistler: Altın Fiyatları, Kısa Vadede Bu Seviyeleri Görebilir!

TDS’ye göre, altın fiyatları, sürekli bir kısıtlzamanicı faiz oranları döneminin etkilerini görmedi. Bu nedenle ekonomistler, sarı metalin savunmasız kalmasını bekliyor. Teknik çalışan Ross J Burland ise, altın zamaniların, önemli bir yükseliş ayarlamasinin ardından geri hareket ettiğini kaydediyor. Önümüzdeki 7 gün ABD TÜFE verileri, Fed öncesi takvimde kritik olacak.

Piyasalar, ABD TÜFE’yi takip edecek

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere ABD abd ABD parasııı aya uçtu. Bunun etkisiyle altın fiyatları yeniden baskı altına girdi. Bu arada, merkez bankalarının, agresif para politikası yolunda ilerlemeye devam edeceğine dair spekülasyonlar devam ediyor. Bunun ortasında sarı metal, bir 7 günnın en zirve seviyesinden düştü. Altın, basın zamanında, 1.704 abd ABD parasıı civarında işlem görüyordu. Parlak metal, gün içinde en zirve 1.707 abd ABD parasııdan dip seviyesi 1.691 abd ABD parasııa gidip geldi.

Bu arada, Fed’in 50 baz puan konumine 75 baz puan artıracağına dair işaretler var. Bu yüzden  gelecek 7 günki ABD TÜFE, oldukça önem arz ediyor. Piyasalar, çekirdek TÜFE oranını takip edecek. Fed fon vadeli işlemleri, Fed’in 75 baz puanlık faiz artırımı için %73’lük bir şansla fiyatlanıyor. Ayrıca, ABD gösterge Hazine getirileri, Haziran zamanindan bu yana en zirve seviyelerine oldu. Bunda ise Fed’in faiz oranlarını artırmaya devam edeceği beklentileri etkili oldu. Bu da, getirisiz sarı metali elde tutmanın fırsat maliyetini artırdı.

<img data-attachment-id="212278" data-permalink="https://kriptokoin.com/3-bilirkişiin-altin-beklentileri/headline_gold4-2/" data-orig-file="https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/headline_gold4.jpg?fit=1280%2C725&ssl=1" data-orig-size="1280,725" data-comments-opened="0" data-image-meta="{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"1"}" data-image-title="“Yeni Dalga Göründü” 3 Uzman Altın İçin Bu Seviyeleri Bekliyor!" data-image-description="

“Yeni Dalga Göründü” 3 Uzman Altın İçin Bu Seviyeleri Bekliyor!

” data-image-caption=”

“Yeni Dalga Göründü” 3 Uzman Altın İçin Bu Seviyeleri Bekliyor!

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/headline_gold4.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/headline_gold4.jpg?fit=1024%2C580&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”580″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/08/headline_gold4.jpg?resize=1024%2C580&ssl=1″ alt=”altın fiyatları” class=”wp-image-212278″ data-recalc-dims=”1″>

“Büyük bir kapitülasyon olasılığı, her saniye artıyor”

Altın piyasaları, sürekli bir kısıtlzamanicı faiz oranları döneminin etkilerini fiyatlayamadı. Bu nedenle, TD Securities’deki ekonomistler, sarı metalin savunmasız kalmasını bekliyor. Ekonomistlere göre zamansel veriler, reel Fed fon oranı için piyasa beklentilerinin doğal faiz oranı olabilitelerinin üzerinde olduğu dönemlere, altın fiyatlarında kalıcı bir düşük performansın eşlik ettiğini gösteriyor. Ekonomistler, buna ek şu değerlendirmeyi yapıyor:

Buna karşılık, altın fiyatları şu anda olabilecek faiz oranları seviyesini doğru bir şekilde yakalamış olsa da, sürekli bir kısıtlzamanicı politika döneminin en yeniuçlarını yansıtmıyor. Altın fiyatlarındaki her düşüşle birlikte büyük bir kapitülasyon olzamaninın artma ihtimalini görüyoruz. Bunun da sarı metalde on yıllık bir yükseliş trendinin altında 1.675 abd ABD parasıı civarında bir kırılma ile aynı zamana denk gelmesi mümkün.”

Altın fiyatları teknik verii

Teknik çalışan Ross J Burland, altının teknik resmini şu şekilde çiziyor. Açılış öncesi verie göre, zamanilar, 1.676 abd ABD parasıı civarında on yıllık yükseliş trendinde bir kırılmaya bakıyor. Fiyat, o zamandan beri günlük zaman dilimindeki güçlü bir sat satla düzeltildi. Daha devamında, boğalar yükselişe geçti. Aşağıdaki grafikte gördüğünüz gibi, 7 günnın başında daha derin bir ayarlama beklentisi bıraktı.

Fiyat, 1.721 abd ABD parasııa yakın bir fiyat dengesizliğine doğru yöneldi. Bunun ötesinde, %50’lik bir hemen hemen geri dönüş yaklaşık 1.727 abd ABD parasıılık bir önceki yapıya geliyor. Ayılar burada piyasaya özüni adamış durumda.

altın fiyatları

Daha devamında tekrar dip yönlü bir hareket gördük. Bu, 2021’in en düşük seviyelerinin 1.676 abd ABD parasıı civarında yeniden test edilmesi için olumsuzluğun uzamasına imkan sağlıyor.

1662606038 983 Analistler Altin Fiyatlari Kisa Vadede Bu Seviyeleri Gorebilir

Bununla birlikte, ABD abd ABD parasııı bu noktada, en azından yakın gelecekte, 7 günlık 110.80 seviyesinde konum topladığı için zorlanması olası.

altın fiyatları

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.