Ampute Futbol Milli Takımı kaptanı Bülent Çetin'den duyurular! "Son 5 dakika bitmek bilmedi" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ampute Futbol Milli Takimi kaptani Bulent Cetin039den duyurular quotSon 5
2 yıl önce
2 yıl önce

Ampute Futbol Milli Takımı kaptanı Bülent Çetin'den duyurular! "Son 5 dakika bitmek bilmedi"

Ampute Milli Takımı, Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Büyük zaferin ardından Ampute Milli Takım kaptanı ve kalecisi Bülent Çetin, zamani başarıyı ve yaşadıkları duyguyu Ömer Faruk Özcan’a anlattı.

İşte Bülent Çetin’in duyuruları:

Müzemizde tek eksik olan kupaydı, hiçbir arkadaşımın karikonuminde Dünya Kupası rozeti yoktu. Çok şükür hedefe ulaştık ve milletimize bu sevinci yaşattığımız için çok gururluyuz.

2017 Avrupa şampiyonluğundan zaman en yenira 2018’de Meksika’da yapılan Dünya Kupası’nda finalde kaybetmiştik.

2021’de de Polonya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda yine bir şampiyonluktan zaman en yenira ülkemizin ev sahipliğinde Dünya Kupası’nın burada kalması gerekiyordu.

“HER ŞEYDEN FEDAKARLIK YAPTIK”

Uzun bir hazırlık dönemi geçirdik, hiç boş vaktimiz olmadı. Her şeyden fedakarlık ettik. Arkadaşlarım çok fedakarlık gösterdi. Cenazesi olan arkadaşlarım oldu, çocuğu olan arkadaşım oldu ailesinin yanına gidemedi. Bu tür fedakarlıklar var.

Ama neticesinde böyle bu kupzamani ülkemizde kettirıp, milletimizi sevinde boğduğumuz için çok mutluyum.

Geçen sene Avrupa Şampiyonası’nı gol yemeden bitirmiştim. Bu sene nasip olmadı, 1 gol yedim. O da nazar boncuğu olsun. Ama bizim için önemli olan kupaydı, çok şükür ona ulaştık.

“SON 5 DAKİKA BİTMEK BİLMEDİ”

Aslında sakindim ama en yeni 5 dakika inanılmaz bir heyecan bastı beni. Tarifi imkansız, en yeni 5 dakika bitmek bilmedi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte özümi secdede buldum. Tarifi gerçekten imkansız, duygularımı anlatmakta çok zorlanıyorum.

“CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Szamanin Cumhurbaşkanımızın bize destek vermesi, orada olması, onun elinden kupzamani kettirmak çok farklı bir duygu. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz, çok minnettarız.

Zirvede rüzgar sert eser, zirvede kalmak önemlidir. 2024 İrlanda’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda hedefimiz tabii ki de şampiyonluk.

“GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMA ZAMANI GELDİ”

Ama benim yaşım 37, karikonumimin en yeniuna geldim diye düşünüyorum. Genç kaleci arkadaşlarımın da artık önünü açma zamanının geldiğini düşünüyorum. (Sabah)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
”Bizim için nötr bir turnuvaydı”
Eyvah elden kaçıyor! Harikalar yaratıyordu, o isim için Liverpool ve Real rakip olduEyvah elden kaçıyor! Harikalar yaratıyordu, o isim için Liverpool ve Real rakip oldu
1 penaltı, 1 ofsayt... Fatura Caner'e kesildi! "Artık oynamamalı"1 penaltı, 1 ofsayt… Fatura Caner’e kesildi! “Artık oynamamalı”

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.