Altın ve Bu Coinleri Alın Diyen Efsane, 3 Yatırım Tavsiyesi Verdi! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Altin ve Bu Coinleri Alin Diyen Efsane 3 Yatirim Tavsiyesi
2 yıl önce
2 yıl önce

Altın ve Bu Coinleri Alın Diyen Efsane, 3 Yatırım Tavsiyesi Verdi!

Altın alın diyen ünlü yazar, günin en büyük çöküşünü öngördükten devamında, abd ABD parasıı için “en yeni burada” diyor. Yatırımcıların “piyasa çöküşlerinde başarılı olmalarına” yardımcı olacak üç dersi yineledi.

Altın yatırımcısından çöküşlerde yardımcı olacak 3 tavsiye

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı, kripto paralara olan yakınlığıyla da bilinmektedir. Daha önce altın, Bitcoin (BTC) ve Solana (SOL) satın ettiğını söylemişti. Robert Kiyosaki, bu 7 gün birkaç tweet’te bazı görüşlerini ve yatırım derslerini paylaştı. Salı günü neden “sahte” paranın (abd ABD parasııın) en yeniunun geldiğini düşündüğünü açıklayan bir tweet attı. Ünlü yazar, ilginç bir olzamanı takpçilerine şöyle aktardı:

Son geldi! Güvenilir altın ve gümüş satıcım Jerry Williams’ı beni aradı. Altın veya gümüş alamıyorum. artık bana satmıyorlar dedi. Bana göre bu, sahte abd ABD parasııın en yeniu burada demektir.

Kiyosaki, daha devamında gümüş tavsiyesini yinelemeye devam etti. Daha önceki tweet’te belirtildiği gibi, “gümüş 100 ila 500 abd ABD parasıı arasında olacak. Biraz al. Kendinizi koruyun” diye yazdı. Tavsiyesi, yakın zamanda onayladığı, altının pahalı olduğu ve gümüşü günümüzün en iyi yatırım değeri olarak nitelendirdiği bir başka açıklamzamanı izledi.

Sahte para: abd ABD parasıı

Kiyosaki daha önce, Başkan Richard Nixon 1971’de ABD abd ABD parasııını altın standardından çıkardığında “ABD abd ABD parasııı sahte para haline geldi” demişti. “Bunun nedeni, altın gibi gerçek paraya bağlı olmaktan ziyade, ABD’nin ‘tam inancına ve kredisine’ bağlı olması” olduğunu açıkladı. Ünlü yazar Perşembe günü onayladığı bir tweette yatırımcılara bazı dersleri hatırlattı. “Zengin Baba Yoksul Baba’da Zengin Baba’nın 3 dersini anlattım” dikonumek detaylandırdı:

1: Eviniz bir varlık değildir. 2: Tasarruf edenler kaybedenlerdir. 3: Zengin abd ABD parasıı için çalışmaz.

Kiyosaki öte yandan, “zenginler, işe ihtiyacı olmayan girişimcilerdir” diye ekliyor. Bu insanların “işler yarattığına, özü varlıklarını yarattığına ve piyasa çöküşlerinde başarılı olduklarına” dikkat koydu. Daha devamında “2022, daha zengin olma zamanınız” diye vurguladı.

Geçen 7 gün Kiyosaki, insanları altın, gümüş ve bitcoin olarak adlandırarak “gerçek paraya yatırım yapmaya ” çağırdı. Federal Rezerv’in “faiz oranlarını yükseltmesinin ABD ekonomisini mahvedeceğini” vurguladı. Kiyosaki, dünya güninin en büyük kazasının gelmek üzere olduğu meselesunda defalarca dikkat. Nisan zamanında hepsini kapsayan piyasaların çöktüğünü söyledi.

Kısa süre önce, dünya günindeki en büyük çöküşten önce, posta listesi abonelerini şimdi kripto para birimi satın almaya çağırdı. Ünlü yazar, birkaç aydır, kripto para biriminin fiyatının içeri girmeden önce dibe vurmasını beklediğini belirtti. Yakın zamanda BTC almaya hazır bir nakit pozisyonunda olduğunu söyledi. Bir noktada fiyatının 1.100 abd ABD parasııı test edeceğini öne sürdü. Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere, BTC şu anda 19.000 abd ABD parasıı civarında işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.