Altın Tahminleri Tutan İsim: Satmzamanin! Bu Tarihte Rekor Kıracak - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Altin Tahminleri Tutan Isim Satmzamanin Bu Tarihte Rekor Kiracak.webp
2 yıl önce
2 yıl önce

Altın Tahminleri Tutan İsim: Satmzamanin! Bu Tarihte Rekor Kıracak

Gram altın fiyatı geçen 7 gün yaşadığı değer kaybının ardından yeni 7 günda da şüphelarını genişletmeye devam ediyor. Geçen 7 günya 1039 liradan giriş yapan gram, bir 7 günda 1005 lirzamani gördü. Bu düşüşe çoğunlukla ABD’den gelen yeni enflasyon verileri neden oldu. Geçen 7 gün yzamaninlanan tarım dışı istihdam verileri, FED üzerindeki baskıların artmasına yol açtı. Bu nedenle bilirkişilar, dalgalı bir fiyat hareketi önermeye start verdı. Bununla birlikte, finans bilirkişiı İslam Memiş farklı düşünüyor.

“Altın fiyatları para politikasından etkileniyor”

Yeni bir video yzamaninlayan İslam Memiş, altın için en en yeni olabilitelerini paylaştı. Buna göre birçok olabilitei tutan bilirkişi, ABD’deki verilere dikkat etti. Ona göre yeni açıklanan veriler altının fiyatında bir düşüşe yol açtı. Piyasalar, tarım dışı istihdam verilerinin 250 bin olacağına bahis yapıyordu. Ancak açıklanan veriler bundan farklıydı. Tarım dışı istihdamda konum alan kişi szamanisı, enflasyonda azalmzamani göstererek 263 bin yükseldi.

Bu verilere vurgu yapan Memiş, yatırımcılara şu anda altınlarını satmamalarını önerdi. Ayrıca, özellikle Kasım zamaninda altının fiyatında büyük bir patlama göreceğimize yönelik olabiliteini de yineledi. Ona göre değerli metal, geçen haftzamani düşüşle en yenilandırdıtı. 960 lirayla Ekim zamanina giriş yapan gram, bir 7 günda 1025 lira bandına görecek şekilde yükseldi. FED’in para politikası sebebiyle ons altının 1615 birima gerilediğini belirten Memiş, 1705 birima yükseldiğini ifade etti.

“Fiyatlara kanıp satmzamanin”

Bununla birlikte İslam Memiş, yatırımcılara dikkatda bulundu. Ona göre yatırımcılar, en en yeni fiyat düşüşlerine kanıp altınlarını satmamalı. Yatırımcıları acele etmemeye çağıran Memiş, yeni ralliler beklediğini ifade etti. Buna göre altın fiyatları önümüzdeki dönemde büyük yükselişler görebilir. Sözlerine devam eden Memiş, yatırımcıları daha fazla altın almaya da çağırdı. Ona göre, 1000 lira bandının ardünde gram, büyük değer kazançları görmeyi başardı. Bu da daha fazla yükselişe işaret ediyor.

1665583206 295 Altin Tahminleri Tutan Isim Satmayin Bu Tarihte Rekor Kiracak

Gümüşten de bahseden bilirkişi, altınla benzer bir fiyat hareketi beklediğini söyledi. Ona göre gümüş, en yeni dönemdeki yükselişiyle dikkatleri üzerine etti. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere yakın zamanda birçok ünlü isim gümüş için yükselişe işaret etti. Hatta bazıları, onu çöküşte alınması gereken emtialar sınıfına dahil etti. Görünüşe göre Memiş’te bu fikirde. Gümüşün 12,5 liraya görecek şekilde yükseldiğini belirten bilirkişi, rallinin devam edeceğini olabilite ediyor.

“Gram altın Kasım zamaninda bu seviyelerde”

Gram altın için olabilitelerini sıralayan Memiş, olumlu fiyat hareketinin devamını öngördü. Ona göre, jeopolitik ve ekonomik riskler piyasalarda varlığını sürdürecek. Bu da değerli metallerin fiyatındaki yükselişi destekleyecek. Altında ve gümüşte en yeni 6 aydır baskılanma olduğunu belirten Memiş, bozdurulan fiyatların gerçek değerin altında olduğunu söylüyor. Ona göre bu baskılanma en yenia erdiğinde fiyatlar asıl değerlerine ulaşacak.

Altin Tahminleri Tutan Isim Satmayin Bu Tarihte Rekor Kiracak.webp

Tahminlerini sıralayan Memiş, gram altında yıl en yeniuna görecek şekilde 1250 lirzamani görebileceğimizi öne sürdü. Ona göre bu iyimser olabilitein devamı için küresel enflasyonun varlığını sürdürmesi gerekiyor. Bununla birlikte çalışan, altının yükselişinin Merkez Bankası piyasa olabilitelerinde daha en çok olduğunun da altını çiziyor. Ona göre, piyasa katılımcıları gram altında yıl en yeniu için 1450 liralık bir fiyat etiketi bekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.