Altın Stoklayan Yatırım Efsanesi, Bu Coinden Alıyor Olabilir! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Altin Stoklayan Yatirim Efsanesi Bu Coinden Aliyor Olabilir
2 yıl önce
2 yıl önce

Altın Stoklayan Yatırım Efsanesi, Bu Coinden Alıyor Olabilir!

Krizlerde altın gibi kıt varlıkları ön plana çıkaran yatırım efsanesi, artık bu coin’den satın alıyor olabilir.

“Zengin olma zamanı geldi”

Tanınmış yatırımcı ve “Rich Dad, Poor Dad” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, 2022’nin daha zengin olma zamanı olduğunu söyledi. Özellikle şimdi, Bitcoin ve kripto para piyasası çöktüğü için fırsatların hazır olduğunu düşünüyor. Kiyosaki’nin en en yeni mesajı, kitabından alıntılarla zenginlik kavramının altını çiziyor. Kendisine göre bu yıl “zenginlik” anlamına geliyor. Bu arada, Kiyosaki’nın altın olduğu görecek şekilde Bitcoin’in büyük bir destekçisi olduğunu belirtelim. Ancak diğer birçok Bitcoin destekçisinin aksine, fanatik bir taraftar değil. Daha önce altın ve gümüşe yatırım uyguladığını defalarca dile getirmişti. En en yeni mesajı, yatırım efsanesinin Bitcoin satın almaya start verdığını düşündürdü:

Kitabımda; eviniz sizin değildir, biriktirenler kaybeder, zenginler para için çalışmazlar diye belirtmiştim. Zenginler, bir işe ihtiyacı olmayan, iş yaratan, özü varlıklarını yaratan ve piyasa çöküşlerinde başarılı olan girişimcilerdir. 2022, daha zengin olma zamanınız.

Robert Kiyosaki artık altın konumine Bitcoin satın alıyor olabilir

Yıl başında, Bitcoin 30.000 abd ABD parasııın üzerindeyken Kiyosaki, 20.000 abd ABD parasııda daha fazlasını alacağını tweetledi. Şu anda, dünyanın en büyük kripto para birimi 19.000 abd ABD parasııın hemen üzerinde işlem görüyor. Bu nedenle, ünlü yazarın sözünde durup Bitcoin satın alması söz meselesu. Kiyosaki daha önce 9.000 abd ABD parasıı ve 6.000 abd ABD parasııdan Bitcoin satın topladığını söyledi. Ocak güninda, fiyatı 20.000 abd ABD parasııın altına düşerse tekrar satın alacağını söyledi.

Bitcoin fiyatı çöküyor. Harika havadis. BTC’yi 6 bin abd ABD parasıı ve 9 bin abd ABD parasııdan satın topladım. 20 bin abd ABD parasııı test ederse daha fazla satın alacağım. Daha zengin olma zamanı geliyor.

Kiyosaki gümüş alamıyor ama bol miktarda Bitcoin var

Kiyosaki, 20 Eylül’de artık daha fazla altın ve gümüş satın alamadığını tweet’ledi. Endişe verici konuşmalarında, güvendiği bir altın satıcısının özüsine daha fazla altında satmadığını belirtti. Tweet, Kiyosaki’nin pandeminin dünya çapında patlak verdiği 2020’den bu yana zaman zaman tweet attığı düşüncesini paylaşmasına neden oldu:

ABD abd ABD parasııının en yeniu yakın.

Pandemi sürecinde ABD, vatandaşlarını 1.200 abd ABD parasıılık çekle desteklemek için 6 trilyon abd ABD parasııın üzerinde para bastı. Daha devamında, büyük işletmelerin kurtarılması da vardı. Yakın günli bir tweet’te Kiyosaki, BTC satın alma nedenleri arasında Fed’in faiz oranlarını yükseltmesi olduğunu söyledi. ABD hükümetinin borcunun daha pahalı hale gelmesini ve ABD’nin çok fazla borç almasını sıraladı. Bitcoin, altın ve gümüş almanın iyi bir fikir olduğunu tekrarladı. Daha fazla gümüş alamayacağı için, geleneksel piyasaların aksine 7 gün en yeniları işlem gören, şu anda satın alabileceği Bitcoin her zaman vardır.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda ygünimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.