Altın Öngörüleri Çıkan İsim, Hedef ve Beklentilerini Paylaştı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Altin Ongoruleri Cikan Isim Hedef ve Beklentilerini Paylasti.webp
2 yıl önce
2 yıl önce

Altın Öngörüleri Çıkan İsim, Hedef ve Beklentilerini Paylaştı!

Ülkemizde sık sık kripto para ve altın fiyatlarıyla ilgili olabilitelerini paylaşan İslam Memiş, yeni beklentilerini açıkladı. Ünlü finans bilirkişiı, FED toplantısına dikkat topladı. Ona göre değerli metal, FED toplantısı öncesinde durağan bir fiyat hareketi izliyor. Ancak bu yakında değişecek.

“Altın fiyatları baskı altında”

Sözlerine altınla işe koyulyan İslam Memiş, değerli metalin FED toplantısı öncesinde baskı altında ktopladığını söyledi. Ona göre bu baskının nedeni şu an için birimın küresel piyasalardaki gücü. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere birim, en yeni 20 yılın zirvesini gördü. Buna göre şu anda diğer yatırım araçlarına göre çok daha değerli. Doların gücünü ortaya koyan DXY endeksi 110 seviyesine görecek şekilde oldu. Memiş, bunun nedenini FED toplantısını olarak açıklıyor.

Ona göre altın fiyatları FED baskısı altında fiyat hareketine devam ediyor. Ons altında 1.700 birimın altına bir sarkma gördüğünü söylüyor. Ayrıca, mevcut 1,697 birimlık fiyatıyla 1.680 ve 1.720 birim arasına sıkıştığının altını çiziyor. Gram altına da bakan Memiş, düğün yapanları dikkatyor. Ünlü isim, televizyonlarda 1,000 liranın altında işlem gören gram altının aslında daha değerli olduğunu söylüyor. Ona göre gram cinsinden altın, piyasalarda 1,010 ila 1,015 lira değerinde. Memiş öte yandan, 1,000 liranın altına düşüşün şu anda pek mümkün görünmediğini de ekliyor.

“Yıl en yeniunda altında bu seviyeleri bekliyorum”

Gram altın fiyatının 1,000 liranın altına düşmesini de değerlendiren Memiş, bu ihtimal çok düşük olsa da yaşanırsa büyük bir fırsat olacağını söylüyor. Ünlü finans bilirkişiı, altında yıl en yeniuna görecek şekilde yükseliş bekliyor. Ona göre altının değerini destekleyen birden çok mikro ve makro faktör var. Ancak Memiş, bunun kısa vade için geçerli olmadığını söylüyor. Yatırımcılara orta ve uzun vadeli bakmalarını tavsiye ediyor. Gram altında önceki olabiliteini yineleyen Memiş, 1,450 lirzamanı beklediğini söylüyor.

Altin Ongoruleri Cikan Isim Hedef ve Beklentilerini Paylasti

Ayrıca, 1,200 lira seviyesindeki bir kırılmanın yükselişi teyit edeceğini de ekliyor. Ons altına gelince Memiş, baskının devam ettiğini buna rağmen herhangi bir yükselişin grama da yansıyacağını söylüyor. Tüm bu yükseliş beklentileri sebebiyle, yatırımcıları gram altın satmanın zamanı olmadığı meselesunda dikkatyor. Ona göre altının hem ons hem de gram biriminde yıl en yeniuna görecek şekilde büyük kazançlar göreceğiz. Bunu ise fiyatlar üzerindeki baskılanmanın kalkması ve yeni krizler destekleyecek.

“Dolarda da yükselişteyim”

FED toplantısı yaklaşırken Memiş, ons ve gram altın gibi birim gücünde de yükselişte olduğunu söylüyor. Ona göre FED’in 21 Eylül’de gerçekleşecek toplantısında çıkacak olan faiz artırımı birimın güç kazanmasını destekleyecek. Analiste göre birim yıl en yeniuna görecek şekilde değerini artırmaya devam edecek.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.