Altın İçin Hesaplar Değişti: 2 Analist Bu Dipleri Bekliyor! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1666018809 Altin Icin Hesaplar Degisti 2 Analist Bu Dipleri Bekliyor
2 yıl önce
2 yıl önce

Altın İçin Hesaplar Değişti: 2 Analist Bu Dipleri Bekliyor!

Altın fiyatları, bir önceki seansta %1’den fazla düştükten zaman en yenira Pazartesi günü yükseldi. Çünkü abd ABD parasıı rallisindeki bir duraklama, abd ABD parasıı fiyatlandırılmış külçenin baskısını biraz hafifletti. Bununla birlikte, ABD’deki faiz artırımları, daha fazla kazanımı sınırlandırdı.

“Altın için 1.600 abd ABD parasıılık bir hamle sadece zaman meselesi!”

Spot altın, yazı itibariyle %0,87 artışla 1.657,3 abd ABD parasııdan işlem görüyordu. Bununla birlikte, sarı metal geçen 7 gün Temmuz zamanından bu yana en büyük 7 günlık düşüşünü kaydetti. ABD altın vadeli işlemleri ise %0,84 artışla 1.662 abd ABD parasııa yükseldi. Dolar endeksi (DXY) şimdilik yatay seyrediyor. Gösterge ABD 10 yıllık Hazine getirileri ise geçen 7 gün dokunduğu 14 yılın zirvesinden uzaklaşarak hafifledi. City Index danışmanıi Matt Simpen yeni, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Altın, Cuma gününün düşük seviyesinden biraz yükseldi. Ancak, alıcılar ikna olmadı. Bu nedenle daha çok teknik yeniden pozisyon almaya benziyor. ABD abd ABD parasııı ve getirileri altın için önemli bir itici güç olacak. Eğer, yükselmeye devam ederlerse, o zaman 1.600 abd ABD parasıılık bir hamle ve test muhtemelen sadece bir zaman meselesi.

SPDR Gold Trust Holding’leri düşüş gördü

Michigan Üniversitesi’nden Cuma günü yapılan bir anket, tüketici duyarlılığının Ekim zamanında daha da iyileştiğini gösterdi. Ancak enflasyon beklentileri biraz kötüleşerek 75 baz puanlık bir faiz artırımına ilişkin beklentileri korudu. Bu arada, ABD perakende sat satları Eylül zamanında beklenmedik bir şekilde yatay seyretti.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Louis Fed Başkanı James Bullard Cuma günü uyguladığı duyuruda, en en yeni TÜFE verilerinin 75 baz puanlık daha büyük oran artışları yoluyla “önden yüklemeyi” garanti etmeye devam ettiğini kaydetti. Ancak bunun, oranların Fed’in olabilitelerinin üzerine çıkarılması gerektiği anlamına gelmediğini söyledi.

Altın, ABD faizlerine karşı oldukça hassastır. Çünkü getirisi olmayan altını elde tutmanın fırsat maliyetini artırır. Bu arada, dünyanın en büyük altın destekli borsa yatırım fonu olan SPDR Gold Trust Holding’leri, Cuma günü 3,18 ton düşerek, 26 Eylül’den bu yana en büyük bir günlük çıkışını kaydetti.

“Altın için ekstra zzamanıflığın göz ardı edilmemesi gerekiyor”

Altın vadeli işlem piyasalarında açık faiz, Cuma günü ard arde üçüncü seansta yükseldi. Bu sefer CME Group’un ön verilerine göre yaklaşık 1,4 bin sözleşme değerlendi. Bunun konumine hacim, düzensiz performansı konuminde tuttu. Böylece, 56 binden fazla sözleşmeyle dartopladı.

Altin Icin Hesaplar Degisti 2 Analist Bu Dipleri Bekliyor

Altın fiyatları, artan açık faiz ortamında Cuma günü ard arde ikinci seansta geriledi. Bununla birlikte piyasa danışmanıi Pablo Piovano’ya göre, çok yakın vadede daha fazla düşüş göz ardı edilemez. Ayrıca, değerli metalin, YTD’nin 1.615 abd ABD parasııa yakın dip seviyesini tekrar görmesi mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri zirve risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanından tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım