Altın Fiyat Tahmini: Bu Seviyeler Kırılabilir! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1627579401 Altin Fiyat Tahmini Bu Seviyeler Kirilabilir
3 yıl önce
3 yıl önce

Altın Fiyat Tahmini: Bu Seviyeler Kırılabilir!

Altın, gün içinde 1.807 dolar seviyelerine kadar çıksa da, 1.795 dolar ile günü kapattı. Yine de hisse senedi piyasalarında genel olarak olumsuz tonun da gösterdiği gibi, piyasalardaki riskten kaçınma dürtüsü, güvenli liman varlıkları, dolayısıyla değerli metal için itici bir güç olabilir. Yatırımcılar, koronavirüsün hızla yayılan Delta varyantının olası ekonomik etkileri konusunda endişelerini dile getirmeye devam ediyor. Bu durum Çin’in düzenleyici baskısı ile birlikte, küresel risk duyarlılığını daha da olumsuz etkiledi. Peki, analistler altının sıradaki hamlesi için ne diyor? İşte Dhwani Mehta’nın altın fiyat tahmini

Tüm gözler Fed’de

Bununla birlikte, birçok faktörün birleşimi, altın için herhangi bir kaçak ralliyi engelledi. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere ABD Hazine tahvil getirilerindeki bir yükselişin ortasında ABD doları yeniden talep gördü. Bu da, dolar cinsinden emtia için kazançları sınırlayan kilit bir faktör olarak görülüyordu. Yatırımcılar ayrıca, iki günlük FOMC para politikası toplantısının sonucunu beklerken, altın için bir bahis koyma konusunda isteksiz görünüyorlardı. FOMC toplantısının sonucunun, altın için kısa vadeli yörüngeyi belirleyeceği düşünülüyor.

Analist Dhwani Mehta’ya göre teknik açıdan bile, altın son bir haftadır belli aralıkta dalgalanıyor. Önemli 200-günlük SMA’ya yakın son başarısız yükseliş göz önüne alındığında, bu durum, kritik bir pozisyon almadan önce güçlü alımların devamını beklemeyi daha da ihtiyatlı kılıyor. Piyasalar ABD Merkez Bankasından gelecek sert para politikası tutumuna yönelik bahse girerken, tüm gözler Fed kararında. Fed’in bu yılın son çeyreğinden itibaren olası bir tahvil alım azaltımına işaret etmesi bekleniyor.

Analistten altın fiyat tahmini: İzlenmesi gereken önemli seviyeler

Mehta’ya göre Technical Confluences Detector, altının bir günlük Fibonacci yüzde 61.8 oranı, bir haftalık Fibonacci yüzde 23,6 oranı ve bir günlük SMA100’ün (basit hareketli ortalama) yakınsaması olan 1798 dolar civarında güçlü desteği korumayı başardığını gösteriyor. Bu seviyenin altına düşülmesi, düşüş eğilimindekilerin ilgisini canlandırabilir ve önceki günün en düşük seviyesi olan 1.794 dolar test edilebilir. Yazım sırasında altın, bu seviyenin 1 dolar kadar üzerinde gözüküyor. Analist, bunun da ötesinde 1.791 dolarlık destek seviyesine ve 1.805, 1.812 dolarlık direnç seviyesine işaret ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

1627579401 100 Altin Fiyat Tahmini Bu Seviyeler Kirilabilir

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım