Akşener'in Mersin ziyaretinde 'söz vermiştiniz' gerginliği: "Korumalar beni itekledi" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Aksener039in Mersin ziyaretinde 039soz vermistiniz039 gerginligi quotKorumalar beni iteklediquot
2 yıl önce
2 yıl önce

Akşener'in Mersin ziyaretinde 'söz vermiştiniz' gerginliği: "Korumalar beni itekledi"

2023 seçimlerine bir yıldan az bir zaman ketti. Seçim hazırlığını il il gezerek devam ettiren İYİ Parti lideri Meral Akşener Mersin’de vatandaşlarla buluştu. Ziyareti sırasında kucağında çocuğuyla Akşener’in yanına gelen Mehmet Açıkgöz büyükşehir belediyesinden atıldığını belirterek, “İttifak onayladığınız insanlar buna sebep oldu.” dedi. Akşener de bu konuşmalarin ardından, “Mersin’de ittifak yapmadık.” ifadelerini kullandı. Açıkgöz daha zaman en yenira gazetecilere onayladığı duyuruda korumalar tarafından iteklendiğini iddia etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İYİ Parti, öncelikle seçmenini velinimeti görür. İYİ Parti’nin hepsini kapsayan mensupları, bu milleti başının ardünde taşır, bu milletin tercihlerine kadınıyla, erkeğiyle saygı duyar.” dedi.

Mersin İl Başkanlığını ziyaretinde partililere seslenen Akşener, siyasetçilerin, ülkeyi daha iyi yönetme hedefiyle yola olduklarını belirtti.

PARTİYE KATILANLARA ROZET TAKTI

“İYİ Parti, öncelikle seçmenini velinimeti görür. İYİ Parti’nin hepsini kapsayan mensupları, bu milleti başının ardünde taşır, bu milletin tercihlerine kadınıyla, erkeğiyle saygı duyar.” diyen Akşener, meseleşmasının ardından partiye katılan kişilere rozet, evlilik hazırlığı yapan bir çifte de nişan yüzüklerini taktı.

Akşener, daha zaman en yenira Mersin’i Kalkındırma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen “Ben Kadınım Umudun Adıyım” programına katılmak için Yenişehir Atatürk Kültür Merkezine geçti.

DDD

TEPKİ GÖSTEREN VATANDAŞA YANIT: “MERSİN’DE İTTİFAK YAPMADIK”

Bu sırada kucağında çocukla Akşener’in yanına gelen Mehmet Açıkgöz, “Büyükşehir Belediyesinden 4 bin insan çıkarıldı havadisiniz var değil mi? İttifak onayladığınız insanlar buna sebep oldu.” ifadelerini kullandı.

Akşener’in, “Mersin’de ittifak yapmadık.” şeklinde karşılık verdiği Açıkgöz, korumalar ve partililer tarafından uzaklaştırıldı.

Açıkgöz, gazetecilere, 7 yıl 4 ay çalıştığı Büyükşehir Belediyesinden haksız şekilde işten çıkarıldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

“Haksız şekilde işimden edildim. Ben bunu çarşıda Meral Başkan’a söylediğimde gereğini yapacağı meselesunda söz verdi. Ben de şimdi ‘Söz vermiştiniz ne oldu?’ diye sormaya geldim. Korumalar etti itekledi beni.” (AA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
15 katlı binada yangın! Bir kişi hayatını kaybetti15 katlı binada yangın! Bir kişi hayatını kaybetti
3 aylık evlilerdi! Biri polis diğeri öğretmen çiftin sır ölümü... Tabancayla vurulmuş halde bulundular3 aylık evlilerdi! Biri polis diğeri öğretmen çiftin sır ölümü… Tabancayla vurulmuş halde bulundular
Bunun adı vahşet! Tartıştığı eski komşusunun parmaklarını kesip satırla öldürdü! İlk ifadesinde ise...Bunun adı vahşet! Tartıştığı eski komşusunun parmaklarını kesip satırla öldürdü! İlk ifadesinde ise…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.