Adana Demirspor Başkanı Murat Sbuna rağmen gerçekleri açıkladı! Emre Akbaba, Serdar Dursun ve Bruma... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Adana Demirspor Baskani Murat Sbuna ragmen gercekleri acikladi Emre Akbaba
2 yıl önce
2 yıl önce

Adana Demirspor Başkanı Murat Sbuna rağmen gerçekleri açıkladı! Emre Akbaba, Serdar Dursun ve Bruma…

Spor Toto Süper Lig’de transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’nin de talip olduğu Tayyip Talha Sanuç transferini bitirmesinin ardından ortalık karıştı. Adana Demirspor’dan siyah – beyazlılara transfer olan oyuncunun imzasında yaşananlar ortaya belirlendi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sbuna rağmen, A Spor’da Tayyip Talha Sanuç transferinin perde arkasını anlattı.

İŞTE MURAT SANCAK’IN SÖZLERİ;

“SERDAR DURSUN İSTEMEDİ”

“Serdar Dursun, Adana’ya gelmek istemedi. Bu transfer bu yüzden yattı. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş’a zam yapmadım. İstediğim ücret hiç artmadı. Beşiktaş daha fazla verdiği için kabul etmedim. Serdar Dursun gelmeyi kabul etseydi Tayyip Talha, Fenerbahçe’ye gidecekti.”

“ÖNCESİNDE BRUMA’YI BEKLEDİK”

“Tayyip Talha ile Beşiktaş, 2 aydır ilgileniyor. Ödeme süresi meselesunda anlaşamıyorduk. Fenerbahçe ile futbolcu takası gündeme geldi. Beşiktaş’tan müsaade istedik. 16.30’a görecek şekilde Serdar Dursun’u bekledik. Ondan önce Bruma’yı bekledik.”

“FENERBAHÇE ÇOK İSTEDİ”

“Fenerbahçe’ye verseydik, daha fazla da ücret alacaktık. Buna tevessül etmedik. Serdar Dursun, Adana’ya gelmek istemediğini bize söyledi. Serdar Dursun kabul etseydi bu transfer olacaktı. Fenerbahçeli yöneticiler bu transferi çok istedi, Allah var.”

“YURT DIŞINI BEKLEDİĞİNİ SÖYLEDİ”

“Fenerbahçeli yöneticiler Serdar Dursun ile görüştü. Benim yöneticilerim, Montella Serdar Dursun ile görüştü. Yurt dışını beklediğini söyledi. Bir şey diyemedik. Doğrudan Beşiktaş’a döndük. Söz verdik, sözümün arkasında durdum.”

GÖRÜŞME YAPMAK İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yakından ilgilendiği Tayyip Talha Sanuç, görüşme yapmak için menajeriyle birlikte İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertlilerin takasta kullanmak için Serdar Dursun’u Adana Demirspor’a önerdiği iddia edilmişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sıcak gelişmeda araya girerek Tayyip ile anlaşma sağladı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Jesus'tan tedirgin eden paylaşım! Jesus’tan tedirgin eden paylaşım!
Bu iddia sonrası ortalık alev aldı! Galatasaray...Bu iddia devamındası ortalık alev topladı! Galatasaray…
Yok artık, bu nasıl olur? G.Saray'ın golcüsü geldiği gibi gidiyorYok artık, bu nasıl olur? G.Saray’ın golcüsü geldiği gibi gidiyor

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım