ABD ve Kanada peş peşe düşürmüştü! UFO gizemi çözülemedi: Enkazları bulamadık - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1676757607 ABD ve Kanada pes pese dusurmustu UFO gizemi cozulemedi Enkazlari
1 yıl önce
1 yıl önce

ABD ve Kanada peş peşe düşürmüştü! UFO gizemi çözülemedi: Enkazları bulamadık

ABD ve Kanada hava güçlülerini alarma geçiren tanımlayamayan cisimler peş peşe düşürülmüştü. Çin’e ait casus balon olzamaninın ardından yaşanan bu gelişme dünyada gündem oldu. ABD Kuzey Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan duyuruda ise Kanada sınırındaki Huron Gölü üzerinde, 10 ve 12 Şubat’ta düşürülen nesnelerden herhangi birinin enkazına rastlanmadığından arama faaliyetlerinin en yenilandırıldığı belirtildi.

Açıklamada, “ABD ordusu, federal kurumlar ve Kanadalı ortaklar, hava görüntüleri, yüzey sensörleri ve yüzey altı taramaları dahil olmak üzere çeşitli yetenekler kullanarak her alanda sistematik aramalar etti, fakat enkazların konumini belirleyemedi.” ifadelerine konum verildi.

Kuzey Kutbu koşulları ve deniz buzu kaynaklı aksaklıkların, söz meselesu bölgedeki arama operasyonlarına en yeni verme en yeniuçının verilmesinde etkili olduğu, uçuş operasyonlarının bugün en yenia ermesinin ardından hava güvenliğiyle ilgili sınırlamaların kettirılacağı kaydedildi.

CASUS BALONUN ARDINDAN ESRARENGİZ CİSİMLER

ABD ordusu, daha önce Montana üzerinde tespit ettiği Çin’e ait bir en çok irtifa balonunu 4 Şubat’ta South Carolina kıyılarında vurmuştu. Pentagon, 10 Şubat’ta Alaska üzerinde tanımlanamayan bir cisim düşürmüştü. ABD ordusu, 12 Şubat’ta ise Kanada sınırındaki Huron Gölü üzerinde uçan tanımlanamayan bir cismi düşürmüştü.

casus-balon-reu-1999193_2

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 11 Şubat’ta da ABD ile işbirliği içinde ülkesinin Yukon bölgesi üzerindeki bir cismi düşürdüklerini açıklamıştı.

Böylece ABD ordusu 8 gün içinde, biri Çin’e ait en çok irtifa balonu, 3’ü tanımlanmayan cisim olmak üzere 4 hava unsurunu düşürdü. Amerikan kamuoyunda hava sahasındaki uçan cisimler gündem olmaya devam ediyor. (AA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Paris karıştı! AVM'de intihar...Paris karıştı! AVM’de intihar…
13. günde gelen mucize haberleri13. günde gelen mucize havadisleri
'Ne yazık ki...' diyerek açıkladı! İstanbullulara önemli çağrı‘Ne yazık ki…’ dikonumek açıkladı! İstanbullulara önemli çağrı

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.