8’den Fazla Bilen Analist: Bu Meme Coin Çok Yükselecek! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
8den Fazla Bilen Analist Bu Meme Coin Cok Yukselecek.webp
2 yıl önce
2 yıl önce

8’den Fazla Bilen Analist: Bu Meme Coin Çok Yükselecek!

8’den fazla kez olabilitei tutan kripto para danışmanıi, popüler bir meme coin için olabilite paylaştı. Buna göre ünlü danışmanı Smart Contracter, bu meme coin’in fiyatının çift haneli yükselişler göreceğini iddia ediyor. İşte ayrıntılar…

Smart Contracter: “Bu meme coin büyük bir sıçramaya hazırlanıyor”

Geçmişte birçok olabilitein tutmasıyla popülerlik kazanan kripto para danışmanıi Smart Contracter, Dogecoin hakkında yeni bir paylaşım etti. Ona göre kripto para piyasasındaki en büyük meme coin, yakın zamanda büyük bir sıçrama yapacak. Analist, 211 binin üzerinde Twitter takipçisine ettiğı paylaşımda DOGE’nin şu anda birikim aşamasında olduğunu söylüyor. Buna göre, birikim aşaması tamamlandığında Dogecoin büyük bir yükseliş hareketine işe koyulyacak. Smart Contracter şunları söyledi:

“DOGE/BTC işlem çifti geniş zaman grafiğinde özüni gösteren çılgın bir birikime devam ediyor. Bir danışmanı olarak, çok uzun süredir bu görecek şekilde temiz bir birikime tanık olmamıştım. Bu birimi, bir yıl içinde tekrar gözden geçirdiğimde farkı göreceksiniz. O zaman DOGE fiyatı, mevcut 0.065 abd abd dolarııın çok daha ardünde işlem görüyor olacak.”

Bu arada meme coin, Eylül zamanında nispeten yatay bir fiyat hareketi izledi. DOGE’nin yatay hareketinin arkasında, tıpkı diğer altcoin’lerde olduğu gibi BTC vardı. Bildirdiğimiz üzere Bitcoin, geçtiğimiz zamanı düşük oynaklıkla en yenilantı. Şimdi DOGE, en yeni 24 saat içinde yaklaşık %6 değer ulaştı. Buna göre yazının yazıldığı sırada köpek temalı kripto para 0,06445 abd abd dolarııdan el değiştiriyor.

Santiment: “Dogecoin balina işlemleri artıyor”

Smart Contracter’ın olabilitei, Santiment’in zincir içi ölçümleriyle uyumlu gibi duruyor. Analitik firması Santiment, yakın zamanda DOGE için bir güncelleme yzamanınladı. Firma, Dogecoin’in balina işlemlerinde ve fonlama oranlarında bir artışa tanık olduğunu bildirdi. Santiment’in paylaşımı şu şekildeydi:

“Dogecoin en yeni bir buçuk günde %9 değer ulaştı. Ayrıca, şu anda kripto alanındaki piyasa değerine göre en büyük 10. dijital varlık olarak listeleniyor. Son dönemde meme coin, balina işlemleri ve fonlama oranlarında da bir artışa tanık oluyor. Bu iki verideki artış, bir kripto para biriminde fiyat yönü değişiminin ana göstergelerini oluşturur.”

Bu arada çevrimiçi yatırım uygulaması Robinhood şu anda en çok DOGE tutan adrese ev sahipliği yapıyor. Bu adres piyasadaki toplam Dogecoin arzının üçte birini elinde tutuyor. Bahsi geçen orandaki DOGE’nin değeri, yaklaşık 2,5 milyar abd abd dolarıı.

Daha önceki olabiliteleri doğru çıkmıştı

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Smart Contracter, geçmişte tutan bazı olabiliteleriyle ün ulaştı. Örnek vermek gerekirse danışmanı, 2020’de Bitcoin fiyatının 3,200 abd abd dolarııa çıkacağını ve daha zaman en yenira patlayacağını iddia etti. Gerçekten de o dönemde BTC, bahsi geçen seviyeye ulaşmasının ardından bir yükseliş hareketine işe koyuldı. O yıl lider kripto para birimi, yıl en yeniunda rekor seviye olan 14,000 abd abd dolarııdan işlem görüyordu.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için 8’den Fazla Bilen Analist: Bu Meme Coin Çok Yükselecek!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.