488 Milyar Dolarlık Asya’nın Bankacılık Devi The Sandbox (SAND) İle Metaverse Ortaklığı Kurdu - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
488 Milyar Dolarlik Asyanin Bankacilik Devi The Sandbox SAND Ile
2 yıl önce
2 yıl önce

488 Milyar Dolarlık Asya’nın Bankacılık Devi The Sandbox (SAND) İle Metaverse Ortaklığı Kurdu

488 milyar abd abd dolarıı varlığı yöneten Asya’nın en büyük bankalarından biri olan DBS, metaverse platformu The Sandbox ile bir ortaklık duyurdu. 

Singapur merkezli bankacılık devi DBS tarafından ygüninlanan içerikte, anlaşmanın detaylarına dair bilgilere konum verildi. Ygüninlanan detaylara göre, The Sandbox ile yapılan ortaklık sanal dünyada DBS müşterileri için yeni hizmetler oluşturmgüni amaçlıyor. Banka, DBS BetterWorld adlı bir metaverse özel mülkü inşa etmek için The Sandbox üzerinde 3×3 ölçekte bir arsa satın alacak.

DBS, bu atılımıyla birlikte Singapur da metaverse evrenine giren ilk banka oldu. Şirket geçtiğimiz zamanlarda kripto para hizmetlerini çeşitlendireceğini ve bu yatırımlar ile ilgilenen müşteri portföyünü 300 kat değerlendiracağını açıklamıştı.

DBS CEO’su Piyush Gupta söz meselesu anlaşma hakkındaki duyuruda şu ifadelere konum verdi:

Son on yılda finans dünyasındaki en büyük yenilikler dijital gelişmeler tarafından katalize edildi. Önümüzdeki on yılda, yapay zeka ve blockchain gibi yeni teknolojilerin yönlendirdiği bu değişimler daha da derin bir etki bırakma potansiyeline sahip. Metaverse teknolojisi hala gelişmekte olsa da bankaların müşterileriyle etkileşim şeklini değiştirebilir.

Blockchain teknolojisi teknoloji piyasalarında özüsine güvenilir bir konum edinirken, sektörün büyük oyuncuları da vakit kaybetmeden bu alana yönelik yatırımlarını yapmaya start verdılar. Geçtiğimiz zamanlarda popüler metaverse projesi The Sandbox, Renault Korea Motors ile birlikte tüketicilere araçları dijital ortamda deneyimlemenin yeni yollarını sağlayacak bir anlaşma onayladığını da duyurmuştu.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım