“3. Dünya Savaşına Hazır mısınız?” Uzman: Altın ve Bunları Alın! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665745207 3 Dunya Savasina Hazir misiniz Uzman Altin ve Bunlari Alin
2 yıl önce
2 yıl önce

“3. Dünya Savaşına Hazır mısınız?” Uzman: Altın ve Bunları Alın!

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının ünlü yazarı Robert Kiyosaki, Üçüncü Dünya Savaşı hakkında dikkat. “Üçüncü Dünya Savaşı’na hazır mısınız?” diye sordu ve “Tarih, savaşların enerjiyle ilgili olduğunu gösteriyor: petrol ve kömür” diye ekledi. Altın, gümüş ve Bitcoin’e işaret etti. İşte detaylar…

Robert Kiyosaki, “üçüncü dünya savaşı” riski hakkında meseleştu

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Robert Kiyosaki, Üçüncü Dünya Savaşı hakkında dikkat. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi Zengin Baba Yoksul Baba, Kiyosaki ve Sharon Lechter tarafından ortaklaşa yazılan 1997 zamanli bir kitaptır. Altı yılı aşkın bir süredir New York Times En Çok Satanlar Listesi’nde konum almaktadır. Kitabın 32 milyondan fazla kopyası 109’dan fazla ülkede 51’den fazla dilde satıldı. Kiyosaki bu 7 günnın start verrında 2.1 milyon takipçisine dipdaki tweet’i attı:

Üçüncü Dünya Savaşı’na hazır mısınız? Tarih, savaşların enerjiyle ilgili olduğunu gösteriyor: petrol ve kömür. Hitler, petrol ve kömürleri için Romanya gibi ülkeleri işgal etti. ABD Japonya’ya petrol vermediğinde Japonya Pearl Harbor’a stopladırdı. Kuzey Akım boru hattının sabote edilmesi Üçüncü Dünya Savaşı’nın start verngıcı mıydı?”

Altın, gümüş ve Bitcoin tavsiyesi

Daha fazla insan üçüncü dünya savaşı olasılığı meselesunda giderek daha fazla şüphe duyuyor. Perşembe günü Rusya, Ukrayna’nın NATO askeri ittifakına kabul edilmesi halinde Üçüncü Dünya Savaşı’nın garanti altına alınacağı tehdidinde bulundu. Takip eden bir tweet’te ünlü yazar, “Her aptal, medeniyetin enerjiyle çalıştığını bilir. 2020’de Biden, XL Pipeline’ı kesti. Petrol fiyatları varil başına 30 birimdan 130 birima fırladı. Enflasyon yükseliyor… fakir ve orta sınıf, enflasyon tarafından eziliyor,” dedi.

Ünlü yazar daha önce gayrimenkul, hisse senetleri, tahviller, altın, gümüş ve Bitcoin dahil olmak üzere hepsi piyasaların çökmekte olduğunu olabilite etmişti. Ancak daha devamında, dünya zamaninin en büyük ekonomik çöküşü gerçekleşmeden önce yatırımcıları kripto alanına çağırdı. Pazar günü Kiyosaki, yatırımcılara altın, gümüş ve Bitcoin satın alma tavsiyesini yineledi. Kiyosaki, dipdaki ifadeleri kullanıyor:

İnsanlar mikro ekonomiyi görebilir – gıda ve yakıt fiyatları yükseliyor. Makro ekonomiyi göremiyorum. Makro ekonomi görünmez. Kendinizi makrodan koruyun. Altın, gümüş, Bitcoin satın alın.

DappRadar: Sermaye En Fazla Bu 6 Oyun Coin'ine Aktı!

“FED’in hamleleri ABD ekonomisi mahvedecek”

Ancak ünlü yazar Perşembe günü “Altın, gümüş, Bitcoin servetinizi koruyabilir… ama gelirinizi değil,” dedi. Uzmana göre ekonomi çöktüğünde, borsalar çöktüğünde, emekli maaşları çöktüğünde ve işsizlik değerlendikça ek iş gibi şeyler size gelir sağlayabilir. “Kim bilir? Ek işiniz bir devamındaki Amazon veya Bitcoin’e dönüşebilir. Dikkatli olun. Farkında olun,” diye ekledi.

Kiyosaki, bir süredir kıyamet ve kasvet öngörüyor. Bu zamanın start verrında, ABD birimının gelecek yıl Ocak zamanına görecek şekilde çökeceğini söyledi. İnsanlara altın, gümüş ve Bitcoin satın almalarını tavsiye etti. Geçen ay, sahte paranın en yeniunun geldiği meselesunda dikkat. İnsanları yukarıda bahsedilen üç varlık ile “gerçek paraya yatırım yapmaya” çağırdı. Ayrıca, ABD Merkez Bankası’nın faiz oranlarını artırmasının ABD ekonomisini mahvedeceği meselesunda dikkat.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanından tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.